Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2001 Model VW Bora 1.6i Edition

doqan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2001 Model VW Bora 1.6i Edition
19671 Km. de
Benzinli

ABS, ESP, Sürücü hava yastığı, Yolcu hava yastığı, Klima, Isıtmalı koltuk, Elektrikli dış ayna, Elektrikli camlar, Merkezi kilit sistemi, Elekt. immobilizer, Metalik boya, Radyo/Kasetçalar, Çeki demiri, Otomatik şanzıman

10750 Euro Size yapabileceğim Son Fiyattır.
Araç Bursa yada Kayseri' de teslim Edilecektir. Tüm Herşeyi hazırdır.
Başka Sormak İstediğiniz Birşey olursa MSN dogan760@hotmail.com

teşekkürler.

EMEK_ nickli Arkadaşın İsteği Üzerine Konmuştur İlgilenen Başka Arkadaşlar Olursa irtibata Geçebilirler.

Sevgili kardesim ya niye bu kadar ucuk fiyat veriyorsun bak diger ilanda seni takdir ettim resimleri koydugun için ama valekin 10750avro=19bin 600tl ya arkadasım 19bine 2009model 5yil garantili arac alirim üstelik yurt dişindan gelen arabayı 10yil boyunca elden çikaramiyorsun her türlü ama türkiyeden alırsak 5yilda istedigine satabilirsin yada 5yil dolmadan 1yil içerisinden engelli arkadasa satabilirsin

merhaba öncelikle üstad ben kimseye yalan söylemiyorum açıkçada söledim ben yurt dışından araç getiriyorum diye araç yurt dışında ve ben turkiyede bursa yada kayseride teslim edilecek özel aparatlar vs. tüm herşeyi takılacak şekilde 10.750 Euro diyorum o sitede 10900 yazmalarına bişey diyemem ben türkiyede ve herşey dahil 10750 euro diyorum
ayrıca bende bu işten ekmek yiyorum türkiyeye getirecem özür durumuna göre aparat taktıracam ve bursa yada kayseri neresi uygunsa size o şehirde anahtarını teslim edicem.

sevgili dostum az öncede yazdım herkesin görüşüne saygım var.
ben bu aracı yurt dışındaki elemanıma inceleticem aldıracam türkiyeye getirip aparat taktıracam üzerine kar koyup satıcam ve ekmek yiyecem bu benim işim. ayrıca yabancı sitede 10900 demiş ben size türkiyede teslim 10750 dedim :)

pahalı yada ucuz o almak isteyen arkadaşın kararıdır. ben verebileceğim fiyatı verdim.

yinede gecenin bu geç saatinde okuyup yorum yazdığınız için teşekkürler.

slm

slm merhaba doğan abi ben istanbuldan ilhami dün akşam konuşmuştuk sizinle yurt dışından araba alımı için ben trafik tescili aradım onlarda bana yeşilköy otomativ ihtisas g.mdr. ne yönlendirdiler ben sizden yurt dışından bir minibüs istiyorum örneğin transportır, fıat doblo, pewgout partner gibi bu aracı istememdeki sebeb ise dünkü anlattığım gibi kardeşimin akülü arabasını arkaya rahat koyabilieceğim bir araç olmasını istiyoruz...

size iyi akşamlar şimdiden teşekkür ederim ...

geçen arkadaş bir site göndermişti alman araç satış sitesi
2005 model yeni kasa opel vectra 5000 euro idi yani 10000tl bencede micky haklı cok acayip uçmussunuz hem artı almak isteyen olursa kendisi gitsin alsın hem gezmiş olur hemde oradaki türkler yardımcı oluor.

bu arabayı 6 7 milyara alırım arkdaş oradan bu ne artı engelli engelliye satışında hemen satış yapabildiği için fiyatta 1 ,2 milyar farkedio oda getirtmek için verdiği emek adına yoksa 5 seneyi doldurduğunda herkese satılabilir buradaki fiyatıda 19 bin tl ne anladım ben bu işten , genede hayırlı satışlar nedim...

ben sağlıklı olan abime alabilirim araç herşeyi içerisinde fiyatıysa bilgilendirin kolay gelsin yani sağlıklı birine araç satmak isteyen olursa alıcıyım bilgilerinize..

Üst Alt