Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2006 hyundai accent era 27.000 km

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haktan207

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
aslında aracı elden birilerinede satabilirim ama sizler faydalanın istiyorum.
Arac 2006 hyundai accent era 27.000 km de. Haziran 2006 da trafiğe ilk çıkış tarihi.
Babamın sağ eli bilekten engelliydi. Aracı 2006 da almıştık. 2008 de vefat etti. Veraseten 3 kardeş olarak bize kaldı. Arac şuan normal plakalı. üzerinde herhangi bir tertibat yok. Zaten aldıgımızdada yoktu. Sadece otomatik vites kolu üzerinde bulunan vites değiştirme mandalını yan taraftan üst kısma aldırmıştık. Hala bu şekilde duruyor.
Araba 27.000 de bile degil. 26.000 küsürde.
Araç zamanında ufak bir kaza atlattı. Kaza dediğim takla vs. Degil. Kaygan yolda zincirleme kazada arka tampon degişti. ön tampon ve kaput degişti. özel olarak bu bölümler boyatıldı. Servise götürseniz bile kimse anlayamaz. Araba normalde kullanılmıyor. Garaj arabası denilenlerden. O yuzden sadece boyamada iyi boyansın diye 1 ay bekletildi. Aracta bu yazdıklarım dışında herhangi bir sorun yok. Bakımları vs. Yapılmıştır. 30.000 de bir bakımı daha var oda servise yaptırılacak.
Araç 1.4 select otomatik vites gece mavisi çift air bag cd calar vs. özelliklidir.
Normal koşulda haziran 2011 de ötv indirim süresi bitiyor.

Ilgilenen arkadaşlar fiyat tekliflerini ve telefon numaralarını buraya yazarlarsa ben kendilerine ulaşırım.

Satış istanbulda gercekleştirilecektir.

Saygılar

ARAÇTA KLİMA - SİS FARI VS GİBİ ÖZELLİKLERDE MEVCUT.
ARACA ŞU ANDA OTO GALERİLERİ 18.500 - 19.500 VERDİLER

SATIŞINI ÜSTÜNE ALMADAN HAZİRAN 2011 E KADAR BEKLEYECEK -ÖTV DEN DOLAYI- NORMAL KULLANICILARDA TEKLİF VEREBİLİRLER.

LÜTFEN TEKLİF VERİRKEN BİRAZ İNSAFLI OLUNUZ. 10.000-11.000 GİBİ BAZI ARKADASLARIN TEKLİFLERİ GİB TEKLİFLER OLACAKSA TEKLİF VERMEYİNİZ LÜTFEN.

SONUCTA 14 AY SONRA ÖTV DEN DÜŞECEK İSTEDGİNİZ GİBİ SATABİLİRSİNİZ SONRA.

BEN BİR ENGELLİ ARKADAŞ FAYDALANSIN İSTİYORUM AMA SANIYORUM BU TEKLİFLERLE ZOR OLACAK.

RESİMLERE GELİNCE CEKEBİLİRSEM KOYUCAM. AMA İNANIN RESME GEREK BİLE YOK. O KADAR TEMİZ. İSTEDİĞİNİZ YERE GÖSTEREBİLİRSİNİZ.

TEŞEKKURLER

aracin resimleri filan yokmu aracin fiyati maxmimum 10-11 bin tl olur ayrica sizin kafanizda ki fiyat nedir

Prens MickeyMouse;

hocam kusura bakmayın ama 10-11.000 e varsa ben 5 tane isterim hemen

resimleri yok şu an ama resme gerekte yok arac tertemiz

resme gerek yok olurmu..almak ısteyen olursa enazından fotosunu gormek ısteyebılır ama..koysan ıyı olur bence..

Esat varsa 10 11 e bende alacam kardeş sende valla öldürüyon ha bi arabanın hakkı vardır....
Kardeş sen de fiyatını belirlersen ve resimlerini koyarsan güzel olur...

haktan bunlar işin gırgırındalar sen dışardan birine sat kardeş hayırlı olsun...

10*11 e 2006 model araç mı olur.

Ben engelli bir arkadasımız faydalansın istiyorum ben 1.000-2.000 tl'nin peşinde degilim. Sonucta babamda engelliydi . Engelli arkadaslarımızın yasaadıkları sorunların bende farkındayım. O yuzden buraya önce ilan verdim. Daha satış sitelerine bile ilan koymadım inanın. Biri faydalansın diye.
Ama işte olmayacak sanıyorum.

araci ötv indirimi ile alinmiş gayet normal fiyat verdim 2006 hyundai era lar 16 ile 17bin arasi ama ilandaki araç ötv indirimminde yaralanmiş dolasiyla 3-4 bin tl fiyat düşmesi lazim ben normal fiyat söyledim;)

normal olarak araçi sağlam kişiye satar 16bine ötv i öder 5bin elinde gene 11bin tl kalir.

ben bu aracı normal kişiye devrini yapmadan sözleşme ile 14 ay sonra devrini yapacak şekilde her halükarda 18.000 - 19.000 e satarım. alacak kişide bulmak zor degil işinede gelecek alan kişinin devir masrafları ile ugrasmaz. fiyat ta sizin dediğiniz gibi değil zaten aracın bir piyasası var. 16.000 - 17.000 e 27.000 km de bir arac varsa söyleyin bizde bakalım.
hani derler ya iyilikten maraz doğar iş buna dönmeden en güzeli buradaki satıştan vazgecmek biz faydamız olsun dedik ama neyse

bu kadar değişeni olan aracı satmak çok zordur normal değerinin 4-5 bin tl aşağısına bile satmak imkansızdır
hayırlı satışlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt