Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2006 model Hyundai getz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lado

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
2006 MODEL
52.000 KM.
16.500 TL
1.4 DOCH MODELİ

167060940nx.jpg

Tüm detaylar sahibinden.com'da
TEL: 533-6184939

zaten sıfır alınsa bu fiyat geliyor artalama kardeş engelli biri bu fiyata sıfırını alır normale zaten satamazsın bence biraz indirim yapmalısın inşallah istediğin fiyata satarsın.

Aracın sıfır anahtar teslim fiyatı 22950 ötv düşerse ne olur arkadaşlar

ferhat sen neyaptın alabildinmi arabayı.ama güzel araba dimi.

(Aracın sıfır anahtar teslim fiyatı 22950 ötv düşerse ne olur arkadaşlar.)

SIFIRI 5 BİN LİRA OLUR HATTA 3 LİRA OLUR İLKER SANA BEDAVA OLUR. HAYRET YA. AĞZI OLAN KONUŞUYOR.

PIYANIST; kızmana gerek yok ki biz sadece bilgilendirme amaclı yorum yapıyoruz sen istersen aracını 20 sat bana ne

Kardeşim benim 16.500 dediğim aracımı isteğin zaman al istediğin zaman sat yani ötv ile ilgili bir sıkıntısı yok. Istediğin zaman al ve sat.

Yani engelli aracı degil bu ozaman size iyi satışlar....

Ya kardeşim sen ne kadar anlaması zor birisin. Ben aracı alırken ötv sini ödedim kardeşim. Tekrar ediyom bak ötv sini ödedim

Sen ilk önce anlatmasını başarda ondan sonra yaz
ilana baksana başta adam belirtmez mi bu araç engelli aracı degil diye ve bu sitede engelli araç satış ilanı veriliyor bizde senin aracını engelli aracı sandık...

Sana cevap vermeyecem artık harbi anlama özürlüsün sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt