Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2006 Model VW Polo Goal 1.4 Otomatik

kadirtozkoparan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2006 Model VW Polo Goal 1.4 Otomatik aracımı satıyorum. Sağ ayak engelli olduğum için 3. bir pedalla sol ayakla gazı kullanabilmek amacıyla özel bir pedal yaptırdım. Pedal katlanıp paspasın altında da bırakılabiliyor.

Araç 2006 model, Polo Goal , 1.4, otomatik, beyaz, 52000 km., orjinal ve kusursuzdur.

Ciddi düşünenler özelden mesaj atsın.

kesin sıfırdır araç ve fiyatıda çok istiyordur o yüzden fiyat yazmamıştır. zaten normal birinede satamaz bundan önceki ilanlardaki gibidir eminim. :)

ben 15000TL önderdim yüzüme bile bakmadı arkadaşlar buna göre tekliflerinizi verin

İlanlara yazılan yorumları şiddetle kınıyorum...

Bahsi geçen aracın sıfır kilometre 2007 modeli var arkadaşımın elinde. 27.000 TL ye anahtar teslimi veriyor. Aracın plakalı olması ihtimali çok yüksek o yüzden ötv indiriminden dolayı fiyatının düşeceğini sanmıyorum.
2. elde adı geçen araç en kötü 20-21 eder. Muhtemelen bu aracıda arkadaşımız 23 gibi almıştır.
ARKADAŞLAR SATILIK İLANLARINA YAZDIĞINIZ YORUMLAR HİÇTE ETİK DEĞİL. BURADA MELİH GÖKÇEK TARZI TAVIRLARDAN UZAK DURMAMIZ GEREK. İŞ KONUŞMAYA GELİNCE KİMSEMİZ YOK, KİMSE SAHİP ÇIKMIYOR, BİRLİK OLAMIYORUZ V.S DEMEYİ BİLİYORSUNUZ. AMA İLK ÖNCE KENDİ KENDİMİZE SAYGI GÖSTERMİYORUZ. ŞU FORUMUN İLANLAR BÖLÜMÜNDE YAZILANLAR ALLAH AŞKINA HİÇ SİZE YAKIŞIYORMU ? ADAM KAÇ PARA İSTERSE İSTER SİZE NE ? İŞİNİZE GELİRSE ALIRSINIZ İŞİNİZE GELMEZSE HAYIRLI SATIŞLAR DERSİNİZ OLUR BİTER.
BİZ BU TAVIRLARI GÖSTERDİKÇE SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ SÜREKLİ ELEŞTİRDİĞİNİZ GALERİCİ ARKADAŞLARDA SAKATLARIN ÇOĞU KAFADANDA SAKAT DER... BİLMEM ANLATABİLDİMMİ ?

BİZ BİZE SAYGI GÖSTERMEDİKÇE KİMSE BİZE SAYGI GÖSTERMEZ.
BAKIN SEÇİMLERDE MECLİS ÜYESİ ADAYI (SEÇİLEBİLECEK SIRADAN) KAÇ TANE VAR ? HİÇ SORDUNUZMU BAKTINIZMI ? İŞ KONUŞMAYA GELİNCE % 10 ÖZÜRLÜ VAR V.S AMA İŞ SİYASETE GELİNCE % 1 BİLE DEĞİL TEMSİLİMİZ. KİM SİZE YOL YAPACAK KİM SİZE KALDIRIM YAPACAK ? KİM ÖTV İNDİRİMİ 5 YIL DAN GERİ ÇEKİLSİN DİYECEK ?

LÜTFEN YORUMLARIMIZDA SAYGILI OLALIM...
SEVGİYLE YAZALIM...
FİYAT KÖTÜYSE ÜZÜLME KİMSE ALMAZ MERAK ETME. İNTERNET DİYE BİR ŞEY VAR. AÇAR BAKAR PİYASASINA. İNANIN BU ÖTV İNDİRİMİNDEN ARAÇ SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM (MUAFİYETSİZ) ŞU İLANLARA YAZILAN YORMLARDAN DOLAYI ARACIMI SATILIĞA KOYMADIM. KOYMAYACAĞIMDA. DURSUN 8 AY SONRA NORMAL SAĞLAM BİR ADAMA SATARIM...

SAYGILARIMLA,

serkan 555 arkadaşım otomobil piyasasında herzaman fiyatlar geri gider birisi aracınızı 23 e aldıysa 23 e satamaz araç engelli plakalı ve doğal olarak ötv indirimi ile satın alınmış bir araç isteyen alır istemeyen almaz kimsenin malı elinde kalmaz kimsede otomobilsiz kalmaz ama sizin acukatlığa soyunmanıza burada kimsenin anlam vereceğini hiç sanmıyorum

bence serkan cok haklı.. hayırlı satıslar arkadasım inş istediğin fiyata satarsın aracını..

Sayın Kunta.
Öncelikle insanlığın ve esnaflığın gereği karşı tarafın istediği fiyatı sormaktır, önce vatandaşın istediği fiyat öğrenilir sonra bana pahalı bu kadar düşünmüyorum dersiniz. Yok böyle 15 verdim falan derseniz bu hoş bir tavır değil, İnşallah araç satarsınızda sizede böyle garip garip fiyat teklif ederler o zaman daha iyi anlarsınız dediklerimi !!!

Haklıyla Haksızın Olduğun Yerde Tarafsız Olmak Haksızdan Yana Olmaktır... Der bir Atasözü.. AVUKATLIĞIM BUNDAN SEBEPTİR...

Bırakında buradaki düşünen insanlar karar versin yazılanlara nasıl bir anlam vereceklerini yada anlam veremeyeceklerini... Kendi görüşlerinizi yazarsanız anlam verirler merak etmeyin...

zaten öyle yapılıyor sayın serkan555 fiyat teklifleri yapılır kabul görürse alım satım olur kabul görmesse herkez kendi yoluna pazarlıktan insan gocunmamalı kimse kimsenin malını zorla elinden alamaz fikirlerinize saygılıyım ama alışverişte olur böyle şeyler

kadirtozkoparan arkadaşım aracına nekadar istiyorsun fiat olarak?

Arçlar

Kardeş aracını sattınmı satmadıyasan fiyatı nedir
birde tozkoparanlardan hamza tozkopranı ı tanırmısın boshc bayisi

Üst Alt