Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2007 model dizel focus sedan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi fiyata normalde sıfır arç alınır yaaa bakın normalde diyorum engelli olmadan sıfır araç alırım bunun sıfırını alamasamda baska model sıfır arç alınır ne diyim yorum bile yapmaya gerek yok aslında ama çokkk pahalı

dalgami geçiyorsun ben bunu ötv indirimi ile 2009model sıfırını 29bin tl e alirim peh

Hehe güzel espiri...çok şakacısın

yaptıgım modıfıye zaten bı araba parası arabadan anlamayan yorum yapmasın lütfen alan alır almayan sadece fotosuna bakar.. yok sıfırını alırım yok söle böle git al ozaman tutan mı var ? bu benım aracım ben ötv sız 39 mılyara aldım bı araba parası kadar masraf yaptım bu fıyata satıyorum alamıyosan camur atma.. ki bu aracın artık üretımı yok 100 bin euroda versen 0 km dızel otomatık focus yok üretım yok!

usta üretimi yok ve belirli sayıda çıktıysa bence satman çok saçma geliyor bana :) sonuçta elinde herkeste olmayan bi araba var.ayrıca 35 milyara bu aracı alacak olan arkadaşım bence bulamazsın burada..çünkü sıfır araç fiyatları çok düştü ve artık ikinci el alan çok nadir..100 bin euroya da süper bir 2.el porche alırım focusa para vermem :)

Arkadaşlar yorum yapıp gerginlik yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum, ilgilenen arkadaş olursa irtibata geçer olmaz ise zaten popüleritesini yitirir bir süre sonra. Hayırlı satışlar diliyorum...

yaptıgım modıfıye zaten bı araba parası arabadan anlamayan yorum yapmasın lütfen alan alır almayan sadece fotosuna bakar.. yok sıfırını alırım yok söle böle git al ozaman tutan mı var ? bu benım aracım ben ötv sız 39 mılyara aldım bı araba parası kadar masraf yaptım bu fıyata satıyorum alamıyosan camur atma.. ki bu aracın artık üretımı yok 100 bin euroda versen 0 km dızel otomatık focus yok üretım yok!
ya engelli modifiyesine mi bakar ayaklarını yerden kessin misali araba alir...senin bu araci bu siteye ilan yapmakla hata yapmişşin :p

Öncelikle maşallah çok güzel makina.Zevkli hazırlanmış.
aracın üretiminin olmaması bir avantaj değil dezavantajdır.Üretimden kaldırılmasının sebebi ise otomatik vitesteki kronik problemlerin bir türlü aşılamamasıdır.Hala da aşılamamıştır ki üretimi yoktur şuan.

Aracın üzerindeki malzeme de eğer motorda bir modifiye işlemi yoksa 6-8 bin civarı.

Bunun dışında anlam veremiyorum şu her ilana müdahale eden topluluğa.İster 100bine verir ister bedavaya.İlgilenmiyor musunuz ilanla?e o zaman es geç ilanı.Sizin düşündüğünüz kadar aptal değil engelliler.bırakın isteyen istediği fiyata satsın aracını.Bu onun en doğal hakkı.Gerizekalı değil ki kimse herkes işine gelirse alır gelmezse almaz(Bu ilan için yazmıyorum.Lütfen yanlış anlamayın).

Askin_Keskin ; 153bin kmde bir porshe almak istemezsin.Sana 35 değil 15'e de verse almak istemezsin.

Son olarak hayırlı satışlar.Umarım değerini bilecek birisi alır.

matematik arkadaşım...porsche ister 153 bin kilometrede olsun isterse 500 binde olsun kilometresi o porche porchedir yani insan yanından geçerken bile dönüp bakar ayrı bir havası vardır...burada önemli olan aracı alıp almamak değil..burada benim arkadaşa cevabım şu yönde...100 bin euroda verseniz alamazsınız yönünde yazmasından....şahsen focusa 100bin euro vermekstense porche ye binerim kilometreside önemli değil..havalı bi şekilde dolaşırım.. :)

ya arkadaşlar bu gibi yorumlarla konuyu kirletiyoruz, hayırlı satışlar dilemek varken gerek yok bunlara...

arac satlık değildir tmm arkadaslar konu kıtlenırse sevınırım bazı cahil insanlara birseyleri anlatmak istesende anlamazlar en iyisi konunun kapanması.. saygılar

arkadaşlar sonuçta serbest piyasa isteyen istedigi fiyatı istemekte özgürdür mamafi almak istemeyende almaz bence laf atmaya hiç gerek yok bu davranıl sadece saygısızlığa girer hiç gerek yok

selamlar arkadaşlar jeep almak istiorum bilgi lütfen

ben şu miky mause un verdiği siteye baktım land rover harman cardon var onu cok beğendim ama 3000 euro nasıl alabilirim bana bir yardımcı olurmusunuz yani bir arkadaş 1.6 sınırlamasından dolayı söyle bir yol önermişti oradan engelli biri alıp sana getirir formaliten noter satışını gösterir gider demişti
engelli engelliye hemen satış yapabiliyorya ondan işte.

şimdi bu arabayı aldığımda senelik vergi ödermiyim + nasıl alabilirim sağlam bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliorum teşekkürler...

bende suzuki swift gs 1300 motor tek kapı araç var 1991 model azda masrafı var araç tüplüdür çokta az yakar birde tek kapı . 3000 lira istiyorum ilgilenen varsa yazsın.

bulent;
kardeş aracın otomatik vitesmi bide resimlerine nerden bakabiliriz aracın

oezix benim telefonu numarasi verdigim ne aramiyorsun onu gec rica ediyorum lütfen sana diyorum

oezix senin dedin yalan aramiyorsun sen almanyadasin bende almanyadayim münih.den kaliyorum senin inanmiyorum

getribe den koku gelmesi haya alamet degil bir iki sogutma radyatorune giden boru da kacak olabilir uc yag ve filtre eskimiemi automu fark eders olabilir dort auto normalmi s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt