Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2010 model Renault Megane Sport Tourer

Tuna51

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Aracın ilk sahibiyimdir.2010 model dizel megane sport tourer
2010 yılında %90 engelli kızıma aldım 5 yıl doldu şimdide araç yükselteceğim için satmayı düşünüyorum ...
Araç privilage serisidir.yani full olanıdır arkadaşlar
araçta ;sunroof,navigasyon,bluetooth,hız sınırlayıcı,hız sabitleyici özellikleri vardır...
Kazası ,boyası ,hiçbir hasarı yoktur...
+yan camlara siyah film +yeni pasta cila yaptırdım.
Araç site içinde dururdu ve genellikle hafta sonu kullanırdım
54.000 tl'ye satıyorum
araç satım sitelerindede bu aracın genel fiyatına bakalbilirsiniz tabi bu donanım ve bu km de çok uyguna sattığımı düşünüyorum
pazarlık payı vardır,alacak olana şimdiden hayırlı olsun derim ...:) :) :)
Resimleri

http://postimg.org/image/hb1tre363/[/IMG]]

http://postimg.org/image/pkiajjma3/[/IMG]]

fiyatlar 40 45 arası senin arabanın ekstra özelliği mi var?

#Adem76 fiyatlara iyi bakamadınız zannımca privlage serisi diyorum yani en full olan seri tabi navigasyon ,sunroof, vs olmayınca doğal olarak 43 48 arası değer değişiyor .40 felan diyorsan heralde kilometresi 150.000 200.000 bin arası :eek: :eek:

Aracın fiyatı biraz fazla gibi özellikle engelliler için :) Bu aracın En fulu privilagenin bir üst versiyonu GTline versiyonu ÖTV indirimli fiyatı 53.793 TL pazarlıkla biraz daha aşağıya çekilebilir.

Arkadaş yahu heheh şimdi engelliler için sıfır araç almak zaten daha ucuza gelir 2nci el engellilere ötv indirimi olmuyor zaten 5 yılıda doldu engelli olmayan kişilere satıyrum bilginiz vardır heralde+gt line versiyonu 2012 den sonra çıktı şimdi karşılaştırma yapıyosunda acaip gt line 2.nce el pisayasasına bakmanızı tavsiye ediyorum +pazarlık payı vardır :cool::eek:

Üst Alt