Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2011 model dizel Jetta

ümit1978

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
maksimum 15,16 bin lira arası %90 ve üzeri raporumuzla alabileceğimiz araba arıyoruz dizel tercihimizdir.

2011 model dizel jettamızı satıyoruz
araba 9 bin km
siyah
terentlain modeli
ve kesinlikle hatasız bir araba şuan sıfırı yeni kasaları 52,800 tl ötv indirimli fiyatını şuan inanın bende bilmiyorum.. arabayı çocuklardan koruyamadığımız için satıyoruz.arabanın sıfır kokusu üzerinde poşetlerini sökeli 1 ay oldu
araba istanbul ümraniyede...araç yukarıdada yazıldığı üzre %90 ve üstü özürlü arkadaşlara satılabilir..
araç 36,500 tl pazarlıksız..

ötv siz almışsanız normal insana satarsanız vergisini ödemek zorundasınız engelli bir arkadaş almak isterse zaten sizin belirlediğiniz fiyata indirimli alır cazip bir yanı yok verdiğiniz fiyatın

işte engelli otosu alan arkadaşların çok büyük yanlıgılarından biri bu bizen kötü ihtimalle engelliye satarız aracımızı , bu otoları alanlara özellikle söylenmesi lazım hçbir engelli ikinci el oto almaz çünkü hiç ama hiç cazip bir tarafı yok zaten yazılan fiyata sıfır alıyor bir arabayı ilk defa siizn binmeniz başka 3 bin 5 bin olsa bile ikinci el bir oto ya binmek başka ..

Arkadaşım ben jetta almak için uğraşıyorum ama senin verdiğin fiyata zaten sıfır alınır.Artı KDV için de dava acar ise sıfır arabanın fiyat 30000 bine kadar inebilir. Fiyattı tekrar gözden geçirmeniz gerekli derim.

28.000 tl uyarsa goruşelim teklif var ısrar yok

Aracınız manuel-otomatik mi ?

Ümit bey,selam aracınız mamuel mi otomatik mi ?

Ben kısmet olursa 2005-2011 arası 1400-1600cc li dizel veya benzinli otomatik vitesli bir otomobil olmayı düşünüyorum.bu özelliklerde aracını satacak olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.0533 325 22 34 tel.

aracım manuel..inşallah istediğiniz gibi bir araba bulabilirsiniz.bu sitede birçok arkadaş var araba satan takip etmenizi öneririm

Üst Alt