Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2012 model ix35

selçuk_23

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar severek kullandığımız aile aracımız satılıktır.(Tertibatsız) Sebebi ise ev alcağımız içindir.Aracımızı her zaman bahçemize koyuyoruz sokakta kalması gibi durumu yok 2 fotoğrafta dışarıda çekilmiştir oda misafirliğe gittiğimiz yerdeydi. Aracıma gözüm gibi bakarım ki bagajında duran temizlik malz. görebilirsiniz her hafta düzenli olarak kendi ellerimle yıkıyorum içini dışını hiç oto yıkamacılara götürmedim temiz yıkamıyorlar diye. Neyse aracımız 2012 model Hyundai ix35 1.6 gdi style plus apa( akıllı park asistanı) dır en ful modelidir 8800 km de siyah renk tir. Araçta bir kusur boya değişen bulunmamaktadır. Aracımızda alırken 400 tl değerinde boya koruma yaptırdık ve 175 tl değerinde kaucuk 3D paspas ve bagaj havuzu almıştık. Aracımızın fiyatı 42000 tl dir.

Aracımızın başlıca özellikleri:

Anahtırsız giriş ve çalıştırma (Start Stop)
Hız sabitleyicisi(cruze control)
Yokuş kalkış destek sistemi
Yokuş iniş destek sistemi
Geri görüş kamerası( dikis aynasında)
Otomatik kararan iç dikiz aynası
Yağmur S[SIZE=1][/SIZE]ensörü
Far sensörü
Bluetooh/ Telefon
Fonksiyonel direksiyon
Çift bölge Dijital klima
Açılabilir Cam tavan
Anti patinaj sistemi
[SIZE=2]Usb // Aux// İphone- Ipod girşi[/SIZE]
Soğutmalı torpido
Elektrikli yan aynalar
ESP
vs..
Aracımızın fotoğraflarını isteyene mail atabilirim..

ötv siz ve yanlızca engelliye mi satışını yapabiliyorsun?

Hocam aracı engelli bir kardeşime satabilirsem satacam yoksa normal bi vatandaşa satıp ötv sini ödeyecem ama önceliğim Engelli kardeşlerimden birisine...

Ayrıca arkadaşlar Opel Astra 1.3 cdtı düz vites (sedan) 2010 2012 model arası engelli aracı olan takas veya satmayı düşünenler varsa bana özelden ulaşmalarını rica ediyorum..

Hala satılık :) bu defa keyfıne ev ıcın değil istediğim fiyat belli küçük bir miktar indirim yapabılırım

aracınla ben ilgileniyorum ama biraz fiyattda bişiyler bekliyorum % 96 raporum var

% 68 raporum var ben alabiliyormuyum arabayı ?

bende 2012 fiesta var olmaz mı

Üst Alt