Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2013 model skoda octavia

netkoliq

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
babamın üzerine almıs oldugum %94 raporla 2013 model 1,4 benzinli skoda octavia 1,4 tsı elegance 140 beygir olan aracımı satıyorum manuel
almak isteyen arkadaşlar irtibata gecerseniz sevinirim aracın suan piyasadaki fiyatı 74 tl dir 546 883 07 31 ozgun guner

hayırlı satışlar güzel araba öneririm skoda=vw

aracın piyasası önemli değil sen sadece engelliye satış yapacaksın yada ötvsini ödiyeceksin engelliye vereceğin bir fiyat söyler misin ??

Babamın üzerine aldım ben aracımı %94 raporla tertibat yoktur 3 dereceye kadar kullanıla bilir ben aracı % kaç oranı olan birine satabilirim

gene yüzde 90 üzeri engelli birinin yakınına satabilirsin ama neden senden alsın, o kadar çok seçeneği varken müşteri bulamazsın. sağlam birine sat ve ötv ni öde. engelliye satman pratikte imkansız gibi..

Son düzenleme:
alıcı çıkar diye düşünüyorum ama aldığı fiyatı kabataslak hesaplarsak 48 bin lira cıvarında almıştır ve 1 senelik bir araç hemen hemen 8-12 binlıralık bir fiyat kaybeder hele ki sıfır alınmışsa o yüzden şu anda 40 bin lira gibi bir fiyat isterse ötvsini ödemeden engelliye satabilir. ötv sini ödemek isterse de 60 bin civarı olur .

piyasası nerde 74 bayi satış fiyatı demek istedin heralde..

bir raporla kaç tane arac alabilirim %94 raporo var babamıun 2013 de arac aldım otv ile kaç senede bir araba alma hakkım vardır ?

5 sene bıneceksın o araaya eger bınmezsen ötv sını ödeyerek satarsın

Üst Alt