Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2013 skoda octavia 1,4 tsı elagance manuel

netkoliq

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2013 model skoda octavia 1,4 tsı elegance serisi ful ve en dolu olan modelidir raporla alınmıstır ciddi alım dusunen arkadaşlar irtibata gecerse sevinirim 546 883 2900 telefon irtibat numaram

Hocam fiyat nedir ? buradan paylaşabilirmisiniz

sıfır fiyatının üzerınde ister şimdi bu arkadaş

aslan kardeşim sen soyle fiyatını madem oyle dedin belirle bizde bilelim sıfır fiyatı 75 bin tl

mert mesut kardeşim ne sekılde alma dusunuyorsun ona gore konusalım fiyatını tel yazıyor ulaşabilirsin bana

Aslan kimse arabasını satışa çıkarıp satmasınmı kardeş ? mal adamın istediği fiyatı söyler almayan zaten almaz alanada mani olmaz neden direk yoruma giriyorsun ? Burası engellinin engelliye ulaşım noktası yanılıyormuyum ?

Tamam Arkadaşlar hiç sormadım farz edelim . Fiyatını öğrenelim sıfırı ile karşılaştırıp ona göre kredi çekelim dedik .

arkaslar her aldğı fıyatın üzernde fiyat istiyorlar ınsn o istediği fya sıfır alıyr ama değilmiiii

Kardes adam bi fiyat söylesin bi nefes alsın benım arabam farzı misal 10 lira ben 15 lira istiyorum kime ne bundan ? yorum yapmaya hakkımız varmı gül geç ? belkı bu arkadaş gerçekten ihtiyaçtan satıyor ? Adam daha gık demeden koydun etiketi

Fiyatı duy önce sonra yargıla arkadaşım adam 75 bin lira sıfırı olan araca tutar 75 bin lira ister zıpla aslında zıplama sadece gül geç banane sanane para başkasının mal başkasının allah çarşısını pazar eylesin

aminnn

gecen gun bırı hundai buluya35 bınlra diyor bayiyi ardım bayı bnden aynı arca 33.500 tl olur dedı sıfır bide adamn arcı 2012 model

O arkadaşın yorumu altına at yorumunu güzel kardeşim buraya değil

Aslan,
Edip'in dediği gibi adamın ağzından daha fiyatın ''F'' si çıkmadı gözünü seveyim :)

Evet maalesef böyle bir sıkıntımız var.İnsanların kendi malına kendileri fiyat biçme hakkı var.10 liralık arabaya 5 de derler. 15 de kime ne . İster alırsın ister almazsın .Ama alıcı ile satıcı arasına da bu şekilde rahatsız edici yorumlar iliştirmezsin .
Aynı mahallede hatta aynı apartmanda bulunan daireler bile aynı fiyat değil.Biri bakımlıdır. Diğeri virane.Biri kömürlük manzaralıdır. Biri boğaz .Bir ev sahibinin keyfinin kahyası öyle düşünmüştür. Diğerinin ki ise hayırseverdir :)
Almanya'dan 9 yıl önce getiridiğim aracımı şimdi satmak istesem 10 yılı doldurmadığım için devlet bende 9,5 bin tl masraf istiyor .Adaleti nerede arayacağını bilmen lazım.Oldu ben zaten 16,000 tl eden aracımından 9500 tl düşüyüm öyle satıyım o zaman aracı.6500 TL ye alan arkadaştan da hayır duası alırız artık :)

Üst Alt