Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satılık 2013 skoda octavia 1,4 tsı elagance manuel
2013 model skoda octavia 1,4 tsı elegance serisi ful ve en dolu olan modelidir raporla alınmıstır ciddi alım dusunen arkadaşlar irtibata gecerse sevinirim 546 883 2900 telefon irtibat numaram
Aslan kimse arabasını satışa çıkarıp satmasınmı kardeş ? mal adamın istediği fiyatı söyler almayan zaten almaz alanada mani olmaz neden direk yoruma giriyorsun ? Burası engellinin engelliye ulaşım noktası yanılıyormuyum ?
Kardes adam bi fiyat söylesin bi nefes alsın benım arabam farzı misal 10 lira ben 15 lira istiyorum kime ne bundan ? yorum yapmaya hakkımız varmı gül geç ? belkı bu arkadaş gerçekten ihtiyaçtan satıyor ? Adam daha gık demeden koydun etiketi
Fiyatı duy önce sonra yargıla arkadaşım adam 75 bin lira sıfırı olan araca tutar 75 bin lira ister zıpla aslında zıplama sadece gül geç banane sanane para başkasının mal başkasının allah çarşısını pazar eylesin
Evet maalesef böyle bir sıkıntımız var.İnsanların kendi malına kendileri fiyat biçme hakkı var.10 liralık arabaya 5 de derler. 15 de kime ne . İster alırsın ister almazsın .Ama alıcı ile satıcı arasına da bu şekilde rahatsız edici yorumlar iliştirmezsin .
Aynı mahallede hatta aynı apartmanda bulunan daireler bile aynı fiyat değil.Biri bakımlıdır. Diğeri virane.Biri kömürlük manzaralıdır. Biri boğaz .Bir ev sahibinin keyfinin kahyası öyle düşünmüştür. Diğerinin ki ise hayırseverdir
Almanya'dan 9 yıl önce getiridiğim aracımı şimdi satmak istesem 10 yılı doldurmadığım için devlet bende 9,5 bin tl masraf istiyor .Adaleti nerede arayacağını bilmen lazım.Oldu ben zaten 16,000 tl eden aracımından 9500 tl düşüyüm öyle satıyım o zaman aracı.6500 TL ye alan arkadaştan da hayır duası alırız artık