Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2014 Toyota Yaris 1.33 Cool Multidrive S

Blue Night

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar başlıktada görüldüğü üzere 2014 Toyota Yaris 1.33 Cool Multidrive S benzinli, dokunmatik ekran, geri görüş kamera, dijital klima, çelik jant, kar beyazı renk vs.. mevcut 12.300 km bakımı yapıldı
ilgilenirseniz detayları konuşuruz araç normal statüde engelli falan değil notere gidip satışı alıyorsunuz prosüdü vs. yok
ilgilenenlerle pazarlık yapılır müdaili olan araçların piyasası belli zaten.. pişman olmazsınız büyük şehirlerde küçük araç her zaman idealdir..

Son düzenleme:
iyide be adam o zaman engelli statüsünde değilde buraya ne diye yazıyon ALLAHIM diyecek bişey bulamıyom ben bunlara ya

Ben engelliyim engelli statusunde arac alamiyorum diger sitelerde daha kolay satabilir ama buraya atmazinda bi mahsur gormuyorum.
Ikinci arac ariyorum bayan arabasi anneme dusunebilirim

dostum merhaba, eğer ciddiysen bütçeniz ne kadar bilemiyoru ama malum sitelerde az çok piyasaya bakmışsındır 39 bin isteyen de var 49 Bin TL ortalama fiyat'a veren de var. ben henüz ilgil siteye ilan vermedim belki ihtiyacı olan araç arayan bir arkadaş çıkar normal statüde ondan ilk buraya yazdım sonuçta form sitesi burası başlıkta da belirtildiğ gibi alım-satım başlığı . yardımcı olurum ciddiysen

Elbette ciddiyim girgirimi olur hocam bu islerin.
Keseme uyarsa hanimlara alma niyetindeyim. 0554 591 77 44 telefonum hasar kaydi vurdusu kirdisi yoksa numaram ustte ustad.

Ciddi bi detay onemli yalniz bizde duz vites kullanan yok engelli sitesinde duz vites gezmez diye daldim ama detayda o yok.
Onunda bilgisini verirseniz memnun olurum

fiyat yazabilirsen ona göre iletişime geçer düşünen kişi

Üst Alt