Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2015 i30 cw 1,6 dizel 17000 km siyah Elite

Tmless

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
en ful modelidir siyah tır. 56500 tl.

arkadaşlar lütfen can sıkıcı yorumlar yazmayın eleştiriye açığım ama seviyeli olması dileğiyle.

Hocam kusura bakmayin ama siz bu arabayi satamasınız cunku istediginiz fiyat aracin sifir ötv indirimli fiyata cok yakin ayrica siz aracinizi sıfir araçla kiyasliyiyorsunuz yanlis hesap yapıyorsunuz. normal bir araci bayiden alsaniz 2-3 gün sonra satisa koysaniz en az 6-7 tl altinda fiyat veriyolar ki sizin arac yil atladi ve 17000 km yol yapmis bu araci gercekten satmak istiyorsaniz suanki 2.el fiyati uzerinden ötv indirimide yaparak ve bir kac bin tl indirim yaparak fiyat çıkarmaniz yoksa kimse bu araca 56000 tl vermez yinede hayirli satislar

ben ne istediğimi biliyorum dostum aracın şu an kampanyalı fiyatı bile 60000 geliyor aracın normal fiyatı 92000 tl zamlanır yakında normale satışındda 70000 i gördü versem verdiğim fiyattan fazlası kalır önemli değil genede önerin için teşekkürler

2015 i30 cw dizel 17 km elite station wagon

araç siyah renkte sahibinden comda ilanı var 273919945 fiyat 55000 pazarlık vardır

88.800 lira aracın sıfır fiyatı ÖTV düşersek 61.000 olur , fiyat makul bence

yauv kusura bakmayın da engelli engelliyi neden kazıklama sevdasına kapılır anlamış değilim kardeşim sen bu arası 50 55 bin arasında almadın mı nasıl bi mantık yürütüyorsun da bu fiyatı istiyorsun ... yaptığın çakallıktan başka bişi değil..

tosunümit

Kendide biliyor ne yaptığını ondan mesajında eleştiri yapmayın diyor :D

Ben olsam 90 bin isterdim :D

Madem böyle engelli vatandaş alsın araba karına satsın .

Bu zihniyet varken boşuna olduğumuz yerde saymıyoruz .

Anlamıyorum gerçekten. Adam ötv indirimli aldı diye ötv indirimi yaparak mı satacak aracı. Engelli aracı diye illa engelli mi alacak ? olumsuz yönde eleştirenlerin hepsi eminim aynı şekilde araçlarını satacak olduklarında " çakalık - kazıkcılık - uyanıklık " diye tabir ettikleri şeyi kendileride yapacak. Siz bi ikinci el lüks otomobil satan oto galerisine gidin ve diyin ki ben engelliyim xx aracı bana kaça vereceksin ne kadar indirim yapacaksın diye bir sorun. Size söyleyeceği öyle indirim istiyorsan git 0 araç al ozaman iyi bir indirim alırsın. Atladığınız bir nokta var arkadaşlar; ÖTV sadece ve sadece aracın ilk istihab'ine alınan ve alıcı tarafından ödenen bir vergi, dolaysıyla araç 2. el piyasasına sürüldüğünde artık ötv mötv'yi karıştıramazsınız işin için. Bence, ötv indirimli almışsın, pahalı satıyorsun diyenler çakaldır. Neticede adam aracını 2. el rayiç değeri üzerinden satacak. kalıpta neden rayiç değerinin altında satsın ki ?

Yaa biz birilerini eleştiriyoruz ya hani biz halk olarak çıkarcıyız malzemeden çalıyoruz flan flan diye al işte adam resmen soyguncu zaten bu aracın sıfır fiyatı bu sen kimi kandırıyosun yazıklar olsun ne diyim.. Eleşetirilere dikkat edecekmişiz..

Arabaya isterse 100.000 yazsin ondan anlarimda anlamam ama merak ettigim bu araclara gercekten 80 kusur bin lira veren varmi ya

Deniz şahbaz
İndirimli fiyattan mı satmak zorunda diyorsunuz, başka nasıl olacak ki ?
Ara. 2015 model yani 5 yılını doldurmamış, haliyle normal satışa açık değil sadece ötv muafiyeti hakkı olan engelliye satabilir yani.
Olaya bu yönden baktığınızda mecburen ötv indirimli fiyatın altında satması gerektiği, yoksa ilan senelerce de dursa satılmayacağı gerçeği ortaya çıkacaktır. Ötv muafiyeti hakkı olan bir engelli ötv indirimli sıfır alabiliyorken, normal fiyattan pazara sürülmüş ikinci el alır mı?
Benim yorumum ilandaki araç için değil, ilan fiyatı sıfırın ötv indirimli halinin 6 bin tl civarında altında, biraz da pazarlıkla makul bir fiyatta anlaşılabilir.
Ben sizin illa indirimli mi satmak zorunda şeklindeki eleştirinize cevap vermek istedim.

Valla icine ne doldururlarsa doldursunlar. Bu araclara o paralar verilmez. Hele bu marka o 80 bini verirken devlete odenen vergi parasina bile alinmaz bildigin tabut guvenlik sifir.

erdalakbay
Öyle deme kardeşim, İ30 tüm güvenlik ve konfor donanımlarına sahip C segmentinde bir araçtır. Hyundai son yıllarda en büyük atılımı yapan markaların başında gelmektedir.
Benim hayalim o araç ama ötv muafiyetim yok ve indirimsiz fiyatı beni aşıyor.

Yeni modellerini bilmem hundaini iki kapi orta direk arasina carptim tahmini 40- 50 km hizla arac ve oldu.
O gun bugun evvela kasa saglamligina bakiyorum. Bide gaz fren pedali calissin yeter. :)
1987 model 3.16 bmw kullandim asirlar evvel araba benle yasit fabrika uretim tarihinin 1 yil evvel oldugunu dusunursek uretim tarihimiz ayni :)
O daha saglikli geliyor

arabanın kendi sitesinde satış fiyatı belli biraz araştırsanız bulabileceksiniz , adamın arabasını neden kötülüyorsunuz ya ? benim bütçem Hyundai ye yetiyor sen istediğine bin be kardeşim

Çok gereksiz yorumlar yapıyorsunuz. Almıycaksnız neden bu kadar fikir beyan ediyorusnuz.
Satan arkadaş sende, şu an ki ötv siz fiyatını yaz. Millet ona göre karşılaştırsın. Diğerlerini boşver ne derlerse desin.
Herkes başımıza araba uzmanı kesildi.

erdalakbay

euro ncap çarpışma testlerinde insan hayatına verilen önem sebebi ile araçlar çarpışma şiddetini azaltmak için araçları daha yumuşak malzemeler ile üretilmeye başladı bizim kafamızda oluşan kalite unsuru kaportanın çelik gibi olması ama şu an üretilen bir çok araç daha yumuşak malzeme ile kaplanıyor bir yayaya çarptığında daha az hasar vermesi için ..

[FONT=Verdana]Toyota Auris 1.6 Advance Skypack Multidrive S 'i tüm işlemler ve tertibat montajı da içinde 52000 e maloldu bana bu hfta[/FONT]

İsteyen İstediği fiyattan koyar bu tepki niye sonuçta ticaret bu satar satmaz o ayrı mesele

Baktım siteye arabanın sıfır fiyatı 88.000 TL , bize gelen yaklaşık 61.000 TL.
Arkadaşta 55.000 TL ye bırakmış.
işine gelen alır, gelmeyen almaz.
Benim her zaman tercihim sıfırdır ama herkesin bütçesi farklı sonuçta.

Nedense bu çanak tutanları anlamakta güçllük çekiyorum. Eleştirmek neden sizin zorunuza gidiyor ? Ayrıca bir şeyin hakkı vardır demi haaa size kalırsa adam zavallanın birini kekleyip onun beyenmediği yada sattı arabanın parasını bir yerde daha iyi pirim yapsın demi................

Ne kadar araba almayan varsa kötülemiş.
Aracın satış fiyatı normal. 1 2 bin tl pazarlığı da var neden engel koymaya çalışılıyor anlamıyorum. Bir sürü ilanda aynı şey yapılmış.
Sanki kendileri araba satsalar dediklerini yapacaklarmış gibi baltamaya çalışıyorlar.

asiiii kardeşim,
Savundugun şeyin verisini koy, bilgisini koy.
Bizde haklısın diyelim.
Kuru sıkı sallıyorsunuz.
Alan alsın almayan almasın, açıkcası çokta umrumda değil.

Satıcı arkadaş burada ya da başka yerde engelliye araç satma ihtimalin sıfıra yakın. Sana tavsiyem git aracın normal araç gibi satışa çıkart. ÖTV li fiyatı ile. Müşteriye engelli aracı bu kardeşim paranın şu kadarı vergi dairesine yatacak sonra donanımı sökülüp satışı verilecek. Böyle yaparsan daha kolay satarsın. Ben öyle yaptım. 2 yıl önce 8 aylık 6000 km deki aracı normal kişiye sattım, vergi dairesine ÖTV sini yatırdım. 1500 tl de karım oldu. Çünkü aracın sıfır fiyatı bu 8 ayda 10000 tl zamlanmılştı.

Bencede aracı normal şekilde satmak mantıklı raporla satmak çok zor alıcisı az hayirli satıslar

Beyler yazılan yorumlarda eleştiren arkadşalar kendileri araç satarken biliyorum bazılarını ilanları yorumalrıda duruyor özellikle asi arkadaş lagunası var isteidği fiyatı da var ben ona geçen de bir soru sordum o aracı yurt dışından kaça aldı bir yazsında görelim aracı yurttışından alıp faiş fiyat isteyen arkadaşlar bu arada aracın aynısını 2015 modeli sıfırını arkadaşa sordum 57000 tl bunun kaskosu ve aparat masrafları hariç isteyen arkadaşa aldığım yerden sıfıır içinde yardımcı olurum şu çakal makal laflarını da bırakın az seviyeli olun aracı normale satışada koydum inanın engelli arakadaşlar almasa karım daha çok sıkıntı değil herkes elini vicdanına koysun kelimelerinide lütfen doğru seçsin

Bu arada 57000 fiyatı hatcback için benim araç gibi station wagon değil benim araç bu araçtan 2 3 bin pahalı çıkar

Birde i30'u kötüleyen arkadaşlar var yorumlarda.Bu araca binin bir tur atın,sonra yorumlarınzı tekrar gözden geçirin.Bence sınıfının en iyisi bu araç.Eski hyundai'lerle karşılaştırmayın.
Ufukalp arkadaşım,dilerim bir gün hayalin gerçekleşir.

Akşahin kardeşim bilseler benim ne kadar araştırdığımı alırken hata yapmamak için. İmzitte bir kaç arkadaşım daha aldı ve ben dünkü araç sahibi değilim yıllardır araç alırız neyin iyi neyin kötü olduğunu biraz anlıyoruz. birde aracı sevmediğim için satıyorum diye düşünenler yanılıyorsunuz maddi sıkıntım olmasa ben aracı hayatta satmam

Kendim kullandığım için söylemiyorum ama i30 segmentinde çok başarılı bir araçtır dizel otomatik , ek ücret ödemeden 5 yıl garanti sunması ayrıca bu araba türkiyeye has üretilmiyor tamamiyle avrupa için dizayn edilmiş olması kalite çıtasını bir hayli yükseltiyor. 2015 ağustos ayında 53.000 liraya almıştım hyundai liste fiyatindan güzel indirimler yapan bir firmadır

Üst Alt