[FONT="]Aracım Ford Focus Titanyum X modelİdir. % 40 ve üzeri ortopedik engelliler ve ehliyetinde otomatik vites araç kullanabilir yazan engeli arkadaşlara satışı yapılabilir sanırım. Araç ta en ufak bir çizik hata kaza yoktur. Trafiğe 2016 Ağustos ayında çıkmıştır. Yani 2016 model diyebilirsiniz Elden Gaz ve Fren Tertibatı Vardır. Fakat ben kullanmadığım için söktüm. İsteyen için hemen geriye taktırırım.[/FONT]
[FONT="]Atiker Gold Marka LPG takıldır. Motora kasko yapılmıştır. Araç Sadece 7.300 Km. dir. 125 Hp Power shıft 6 ileri şanzıma sahiptir.[/FONT]
[FONT="]Ayrıca konuşarak komut verme özelliğine sahiptir. [/FONT]
[FONT="]Kısaca araç doludur. Her özellik mevcuttur. Ev alacağım için satmak zorunda kaldım. mantıklı düşük model otomatik araçlarla takas olur. FİYATI : 55.000 TL. Aşağıdaki numaradan aracı görebilirsiniz.
Sahibinden com. ilan no : 400269649
[/FONT]
[FONT="]Atiker Gold Marka LPG takıldır. Motora kasko yapılmıştır. Araç Sadece 7.300 Km. dir. 125 Hp Power shıft 6 ileri şanzıma sahiptir.[/FONT]
[FONT="]Ayrıca konuşarak komut verme özelliğine sahiptir. [/FONT]
[FONT="]Kısaca araç doludur. Her özellik mevcuttur. Ev alacağım için satmak zorunda kaldım. mantıklı düşük model otomatik araçlarla takas olur. FİYATI : 55.000 TL. Aşağıdaki numaradan aracı görebilirsiniz.
Sahibinden com. ilan no : 400269649
[/FONT]