Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2016 model Ford Focus Style ortopedik engelliler için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samed3129

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
[SIZE=4]ARAÇ SATILMIŞTIR[/SIZE]

Normal almak için 23700 tl ötv sini ödeneyen alabilir engelli aracıdır sadece engelliler alabilir 2 yıl garantisi devam etmektedir hata boya yok manyetik gri 7.5 inç multimedia tv ses yalıtımlı boya kaput koruma 4 yazlık + 4 kışlık lastik lpg li değerli arkadaşlar kesinlikle takas düşünmüyorum ve yüzde 90 engelli kardeşlerim vergi dairesinden gereken bilgiyi alabilirler vergi indirimi sağlık raporu varsa büyük ihtimal aracı alabiliyorlar

arkadaşlar lütfen özellikleri ne iyi bakın extraları göz önünde bulundurun sonra yok şu modeli bu kadar bu modeli şu kadar demeyin benim aracımın özellikleri extraları belli fiyatı belli saygılar

NOT/ARKADAŞLAR YENİ EHLİYETİNİZ SAĞLIK RAPORUNUZ VE BAĞLI BULUNDUĞUNUZ VERGİ DAİRESİNDEN MUTLAKA ÖTV İNDİRİMLİ ARAÇ ALABİLİR ÖZELGE FORMUNU ALINIZ

NOT:17.03.2018 DE BAKIMI YAPILMIŞTIR YAĞ YAĞ FİLTRESİ KLİMA FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ BALATALAR YETKİLİ SERVİTE DEĞİŞTİRİLMİŞ OLUP FATURASI MEVCUTTUR TELEFONLA ULAŞAMAYAN ARKADAŞLAR MESAJ ATIN DÖNERİM : fiyat pazarlıksız 55 bin tl internette 59.500 yazılı

Moderatör tarafında düzenlendi:
bulent66

gidip sıfır alabilirsiniz o zaman

Ford Focus 1.6L Ti-VCT 125PS 4 Kapı 6 İleri PowerShift Style 96.730 TL bundan ötv yi düşün extra özellikleri de benim gibi eklet bayiye fiyata bak sadece 2018- benimki 2016

samed3129

Selamün aleyküm araç duruyor mu iletişim numarası verirmisin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resim atsaydın yada ilan kodunu detaylı baksaydık

yok arkadaş ötv sini ödeyip satacam bir dahada sıfır araba alırsam 2 olsun

araç duruyormu ... bir tel bırak veye mesaj atarmısın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt