Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2016 toyota corolla, beyaz 1.6 otomatik vites sağ bacak engelli aparatlı

eymenalp

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ev almayı düşündüğüm için arabamı satışa çıkarıyorum.

Arabam toyota corolla advance 1.6 otomatik vites benzin/lpg bayide takıldı (aracın ve lpg nin garantisi devam ediyor)
renk:beyaz
30 bin kilometrede
hatasız boyasız (arka tonpomda boya var ama compites'de plastik aksamı boyadan saymıyorlar)

sağ bacak engelim var normal gaz pedalının dışında engelime göre birde gaz pedalı solda aparat yaptırdım,hiçbir yerde delik ve işlem yapmadan mandallı sistem,istendiğin zaman ayağı pedalın altına sokup kaldırınca normal kişilerde sıkıntısız kullana biliyor(3.dereceye kadar yakınlarının kullanabilmesi için tse onaylı izin ruhsata işli)

arkadaşlar bu aracın ötv indirimli yeni kasa corolla flame(advence paket ayarında) 101bin tl ekstradan 6500 lpg+2000 tl aparat+tse den yakınlarının kullanma izini yaklaşık 1000 tl harcamanız olacak.yani kaba hesapla 110 bin tl ye alabilirsiniz.
Kredi kullanacaksanız daha onun faizini yazmıyorum.hesabınızı siz yapın

benim satış fiyatım 85000 tl

takas ayağımı yerden kesecek düşük fiyatlarda engelli araçları ile olur.

Resim isteyene whatsapp'dan atabilirim cep:0542 357 25 20

lütfen gereksiz muhabbetler için aramayın.

Üst Alt