Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 3.16ia coupe otomatik vites

hknizm1977

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
merhaba 2006 almanyadan gelen gümrük devirli aracımı satıyorum özürlüden özürlüyü fiyat makul.10500tl.bakımlı ve temiz kazası yok yeni bir araç almak istiyorum ..sahibinden com görebilirsiniz beyaz 3.16 otom.vites coupe lpg takılı,bakımları vizesi mevcut tam binelecek bir araç izmirdeyim ithal izin belgesi isteniyor araç devir için.teşekkürler..

evet araban güzelmiş ve fiatıda makul.spor araba seven engelli arkadaşların kaçırmaması gerekir.2016 yılındamı normal birisine satılabilecek bu araç.

çok para diyen arkadaş
sen o paraya türkiye de doğan slx satılıyo biliyormusun.
bence çok değil

mgulel;

arkadaşım sen aynı aracı benim verdigim paraya bulsan sen verirmisin acaba.

cokpara tabıkı 1994 modelden bahsedıyorsun kafanmı ıyısenın zaten 2012 modelı 22bınavro hacı

ati senin kafa matematiğe basıyormu 22 avro 55 bin tl yapar ben 10 bin tl diyorum ...ayrıyetten işine gelirse ok..

bmw nin 2012 coupe modeli nerde 22 euro... 94 coupe otomotik için güzel fiyat

ya arkadaşlarrr aktif sandelye o paraya bu araba 10 milyar çok değil bence beleşş 3 milyara olacak hali yokkk bence.. araba piyasaları uçmuşşş doğan arabayı 12.500 tl veriyorlarrr bmw diyonyaa sağlamlığı önemli araba alırken bilinçli, bir insan yakıtına bakmaz arabanın sağlamlığına bakar önce yakıtı çok çok 1000 km de 70-80 tl fazla yakar önemli olan güvenilir araba alman malı sağlam olur

Üst Alt