Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 97 Model Opel Astra!

fiyat ne ?
araç yurt içi alım mı yurt dışı alım mı ?

Yurt dışı alım .9 yıldır bende .Alan kişi 3 yıl sonunda istediğine satabilir.
İlanda fiyatı güncellediğim için sitede onay sürecinde .
16,900 Tl istiyorum. Az da olsa pazarlık payı var .
165 bin km de .

Son düzenleme:
10. yıldan sonra satılmıyor mu yurt dışından gelen araç @oneday[FONT=sans-serif] [/FONT]

Engelliden engelliye hemen satabilirim.Alan kişinin 3 yıl sonunda satma hakkı doğar.(nedeni aracın zaten 9 yıldır yurt içinde olması .Engelliden engelliye alınan araçların 3 yıl öncesinde satılma şartı bulunmuyor. Mesela ben bu aracı getireli 5 yıl olsaydı alan 5 yıl sonunda satabilirdi. 2 yıl olsaydı 8 sene beklemesi gerekirdi.)
Normal bir kişiye satış için ise 1 yıl daha beklemem lazım.

9 yılda pert ettigin yetmezmiş gibi 16.900 tl fiyat biçmişsin.malınız ne kadar degerli.o kadar parayı veren biraz daha verip sıfır alır.zaten ötv yokneyin peşindesin anlamadımki.normal engelli olmayan birine satsan neysede.sen bu fiyata engelli birine satamazsın 100 yıl geçsede

Bu yorumu diğer engelliden engelliye araç satış fiyatlarını inceledikten sonra mı yaptınız bilmiyorum ama sonuçta kendi yorumun ....saygı duymak lazım.
Sizin de bana saygı duymak zorunda olduğunuz gibi.
Aracın fiyatı bu .Ayrıca araç 165,000 binde ve hiçte pert değil.Son derece bakımlı ve masrafsız bir araç.
Saygılar sunarım.
link yukarıda inceleyebilirsin.
Kendi aracımı kaça satmam gerektiği konusunda da yardımlarını bekliyorum :))

Fiyat makul.165,000 km deki aracıda 10-12 TL ye bırakmamı da istemiyorsunuz herhalde. Alıcı olan bunu da dikkate alır sanırım.
Orjinal diyorum.Çok temiz diyorum. Sorunsuz diyorum.Daha ne deyim kardeşim :)

çok istion be kardes demek kı normal bırıne satsan herhalde 22 falan ıstıcen o fıyata 2004 2005 model arabalar bulursun

Siz kaça düşünürsünüz peki .Sizden bi fiyat alalım. Alıcıysanız telefonla da görüşebiliriz.

Üst Alt