Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 98 model Opel Vectra B 1.6 Ecotech

anestezi18

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
98 model opel vectra b serisi lacivet 150.000 km de .LPG li yakıt yönündende çok ekonomik. kazası ve boyası yok. 0 530 642 46 24

anestezi18;
Kardeş Aracın Resimlerini...Buaraya atarmısın...Bırde...ne kadar ıstıyorsunuz

resimleri yükleyemedim araba com da var lacivert opel orda bütün bilgiler var

Satılık 98 model Opel vectra B 1.6 ecotech tertibatlı

Otomatik vites.LPG li .kazası boyası seğişeni kesinlikle yok .Almanyadan almıştım. 158.000 km de. Lacivert .Yakıt yönünden çok ekonomik ve bakımlı bir araç.Tertibatıda içinde

araba.com. da engelli araç panelinde aracımla ilgili resim ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz

Doğru yazmışsınız.araçla ilgili bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz

''Yakıt yönündende çok ekonomik.şehir içinde 170-180 şehir dışında 160 yakıyor.'' kaç sene önce ölçüldü bu değerler? lpg litresi kaç lira idi. sonuçta 1.6 tam otomatik vites bir araçtan bahsediyoruz ve bunu engelli bir arkadaş satın alacak.yazdığınız değerler aracın fabrika katalog değerleri ile de örtüşmüyor.kaldı ki, şehir içi 170-180 yakan bir araç şehir dışında 130-140 yakar.öyle yazdığınız gibi şehir içi ile şehir dışı değerleri arası 10 krş oynamaz daha fazla oynar.özürlüler dışında birisine satsanız ses çıkarmıyacaktım da;bir birimize bari böyle yapmayalım arkadaşlar.vectra bulunmaz bilinmez bir araç değil sonuçta.

Yalnızca engelli birine mi satabiliyorsunuz bu aracı? Engelli birinin bu fiyatı 13 yaşında bir arabaya vereceğini sanmıyorum çok daha cazip şeyler alabilirler. Ayrıca aynı renk astra aracımı satmak için 1 sene uğraşmıştım, beğenen oldu ama sırf renginden dolayı almadılar :) Size neresi tatlı geldi rengin :) ? Özetlemem gerekirse güzel kardeşim araba ilanı bu şekilde verilmez. Bakım yaptırdım bujileri değiştirdim demişsiniz 4 tane buji kaç para Allah aşkına :) Birde şu sigara içilmemiştir lafına hastayım. Bunları yazana kadar arabanın vizesi ne zaman doluyor onu söyleseydiniz.Yakıt değerlerine gelince, hiç inandırıcı değil gerçektende, bi defa vectra da kullanılan motor 2.0 benim bildiğim 1.6 motor böyle hantal bir aracı çekmeye çalışırken ne yapar, yakıt yakar, yanılıyormuyum ?

beyas Ortalama yaktığım değeri yazdım.orada yakıt yönünden eksik yazılan bir şey yok.Depoyu doldur boşalt yaparak ortaya çıkan rakam bu.Bu arada LPG nin fiyatı 2000-2140 tl arasında ben totalden alıyorum litre fiyatı 2100 yozgttan ankaraya gidiş geliş 450 km de 65 tl lpg gidiyor .
65/450 km ,eder 140 .yüklü olur ve rampa çıkarsan km de 150 yi bulur. şehir içinde 170-180. Bende özürlüyüm. Kimsenin vebalini alamam. ortada yalan yok.Arabamı zorla satmıyorumya. Olanları yazıyoruz.Bilmiyorsan karalamayacaksın arkadaş

aklınıza takılan yerler varsa üslubuyla sorarsınız, alihan arkadaş herhalde bir açıklama getirir. zaten almaya niyeti olmayan arkadaşların,artniyet hissi veren bir uslupla mesaj yazmaları doğru bir davranış olmasa gerek.

anestezi18;

şehir dışı verinizi lpg litre olarak doğru kabul ediyorum.şimdi brc 2a mühendislik sıralı sistemde benzine göre lpg nin l.2 lt fazla olarak yaktığının tespitini yapmış durumda. 450/65 lt lpg 100 km de 6,9 lt lpg yapar buda 100 km de 6,00 lt benzin yapar hadi diyelim makul. benzer şekilde şehir içi fabrika verisi 10 lt benzin yukarıdaki hesaptan 10*1,2=12 lt lgp /100 km şehir içi yakması gerekir.27/07/2011 tarihi itibariyle Total yozgat merkez total lpg fiyatı linkten de görüleceği üzere 2,34 lpg litre fiyatı. 6,9 lt lpg şehir dışı x 2,34= 161 krş
şehir içi 12 lt lpg x 2,34 = 280 krş.
hadi diyelim senin araç harika üstü şehir içi 100 km 8 lt yakıyor o zaman hesap 8 x 1,2= 9,6 lt lpg x2,34= 225 krş.
gördüğünüz gibi hesap ortada bilmeden yazdığım bir şey yok.
aracınız şehir içi trafikte 250 krş altında lpg yaksın sorgusuz sualsiz aracınızı alıyorum.var mısınız?

bu arada yanlış anlaşılmasın aracınız kötü demiyorum, yaşlı demiyorum, pahalı demiyorum, bakımlıdır hatasızdır, resimlerde de gayet güzel duruyor amenna.aracınıza hiç bir şekilde çamur atmıyorum.sadece yakıt konusuna katılmıyorum yazdıklarınıza.mesela şu şekilde ilanınızı düzeltin; araç lpg li çok az yakıyor, yada yakıtta çok cimri vs. tamam amenna.

ş_i_f_a;

hocam ne art niyeti allah aşkına, arkadaş sattığı araçtan zarar edince benim mi cebime girecek :) ben sık araba değiştiren ve alım satımımı internet üzerinden yapan biriyim. Bu şekilde verilen ilanlardan duyduğum rahatsızlığı dile getirmeye çalıştım. Samimiyetsiz buluyorum. Hepsi bu

sadece engelli birine satacaksanız fiyatı çok pahalı.Birde ben anlamıyorum.her konuda indirim yada bedava olsun diyoruz.Bir şey satarkende çok para istiyoruz.bari birbirimize yapmayalım.Birbirimize yardımcı olmamız lazım.

ya bişi diyeceğim bu fiyatın hiç bir espirisi yok piyasa fiyatı ile aynı siz bu aracı almanyadan getiriyorsunuz sanırım sizce biraz daha piyasanın altında olması lazım değil mi ?

Arkadaşlar fiyat konusunda ilanı iyi okumamışsınız galiba.Ben piyasaya bakarak fiyatını yazdım ve ilanımda pazarlık payı var diye yazıyor.Ciddi alıcısı olunca pazarlığımız olacak tabiki.Yakıt yönüne gelince bu değerleri söyleyince çoğu kimse inanmamıştı.Aracımla yolculuk yapınca inandılar.Yakıtını inandırıcı bulmayan arkadaşlar yakınımda olsada aracımı deneseler.Ozaman kendi gözleriyle görmüş olurlar

2008 yılında 1997 model opel astra otomatik vites HB 1.6 motor 11.250 ye almıştım sonrdan tertibat taktırp 250 de ona masrf gitti 11.500 oldu diyelim siz karşılaştırın fiyatları artık.....

Aracı öldü fiyatınamı kapatmaya çalışıyorsunuz.Bunun LPG si var.Noter,ruhsat,muayene,sigorta.TSE,proje masraflarını bilmiyorsunuz herhalde.Benim arabam vectranın b modeli Uzay kasa yani.Sizinki eski oval kasalardan galiba.Birde HB.Benim aracım sedan.Eğer arabayı gümrükten aldıysanız tertibatsız gümrükten çıkmasına izin vermezler.Siz sonradan takdırdığınızı söylüyorsunuz..Türkiyedeki normal plakalı benim aracımın ayarındaki araçlar 15-16.000tl den aşağı gitmiyor.Birde kazalı ve boyalı araçlar.Her arabanın bir ederi var tabiki.Benim aracımın ederide bu..

aslında şuda olabilir 2el araçların sıfır alıpda veya yurt dışından getirenlerin bu sitede satış fiyatının %37 yarısını şuanki istediği fiyatından düşersek sorun çözülmüş olur bence yani şu opel için
15000/1.18.5=12658tl gibi fiyat çıkyor BUNU SADECE ENGELLİ ENGELLİLYE SATARKEN YAPMALIYIZ
TABİ BU ARACIN PİYASA FİYATINDAN HESAPLAMAK LAZIM YANİİ BİLİR KİŞİ GÖZÜYLE EMSAL ARAÇLARIN ORTALAM FİYAT ÜZERİNDEN YAPARAK BULMALI VE SATMALIYIZ
BAKIN ÖZELLİKLE SIFIR VEYA 2EL YURT DIŞINDAN GETİRENLER İÇİN GEÇERLİDİR

Araba sitelerinde satılan opel marka özürlü araclarına bakın.16.000 tl den aşağı fiyat yok.Benim arabanın fiyatı onlara göre çok çok iyi

ya benim anlamadıgım bu arabaların normalide bu para zaten u parayı verecegine ben olmsa sıfır araba alırım

merhaba yazdıklarımı yanlış anlama ama size bir kaç soru soracam Türkiye'de aynı şartlardaki arac 16000 tl ise;neden türkiye'den değilde almanyadan araç aldınız?
Piyasaya göre pazarlık payı var ise normal statüdeki araçlarda da var.sizinki özel bir indirim mi olacak?

şimdi ben tr'den aynı model aracı alsam,aparatımı taktırsam,kullanmaya başlasam istediğim an aracı satabilirim.sizin aracınızı gümrükten satışını alsam,işlemlerin hepsini yapsam 16.000 tl + 1000 -1500 tl (ortalama)masrafını yapsam oldumu arac bana 17000-17500 tl neyse aldık diyelim 2 gün sonra da satma ihtiyacı duydum kaç yıl beklemem gerek satmam için?

Hiç kimse birbirini kandırmasın biz engellilere bazı haklar tanınmış fakat bazı arkadaşlar kendini uyanık zannedip ticari zekaları ile işi bitirmeye çalışıyor. Zaten türkiye'de bu işi hep galericiler yapıyor.hangi aracı görsem satılık diye aradığımda galerici çıkıyor karşıma.
Aynı model aracı türkiye'den alın arkadaşlar nede olsa fiyatı aynı taktırın aparatınızı,yaptırın işlemleri kullanın.hem daha kolay hem de ankara yolu tepmezsiniz, hem prosödürleri aşmak için uğraşmazsınız. Istediğiniz andada normal (özürlü olmayan birisine) piyasa şartlarında satarsınız...

Bu arada ilk sorduğum soruya ben cevap vereyim ikincisinede siz cevap verirsiniz.neden türkiye'den almadınız demiştim.nedeni türkiye'de aynı model araç bugün kü şartlarda 15-16 bin ise almanya'da sadece ve sadece bin euro (2500 tl) aradaki farkı hesaplayın....
Inanmazsanız linke tıklayınAngebote zu: Opel, Vectra, Endpreis von

stres03 hemeşerimn söylediklerine aynen katılıyorum birbirimizi kandırmaya hiç gerek yok....

Aynı arabadan bendede 2000 model arkadaşın verdiği fiyat gayet normal engelli aracı die bedava verilcek hali yok bu model araçlar 14 ten başlar 23 000 tl ye kadar gider bir aracın bir fiyatı yoktur temizliğne km sine göre değişir ki aracın km si yaşına göre az benim aracım 90 000 km de 3 sene önce almanyadan 8600 euroya getirmiştim napim şimdi engelli aracı die 10 000 emi vereyim birde en az 5 000 tl lik masraf var üzerinde ha şunuda söyliyim yakıt konusunda okadarda cimri bir araç değil veriler yanliş zira bu araba 1400 kg ve 110 beygir dolayısıyla bu motorun bu kasayı kaldırması zor olduğu için yakıt sarfiyatı epey artıyor birde otomatik vites olduğunu gözönüne alırsak sarfiyat artıyor benim aracım ş.i. 30 kr ş.d. 20 kr yakıyor klima acıkken

Üst Alt