Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık aktif tekerlekli sandalye: Sopur Starlight

aylafin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Satılık ikinci el aktif tekerlekli sandalye

marka: sopur
model: starlight

sandalyenin oturma genişliği 42 cm ama side guard(yan camurluklara) birer santim daha var

tekerlekleri çıkabilen-sırtı kapanabilen
otomobile alıp çıkartması kolay bir sandalye
kullanıcıya gore bircok ayarı var
kargo alıcıya aittir..

fiyat: 500 TL ilgilenenler mesaj atsın

188712639vd.jpg

18871263mi3.jpg

18871263b2i.jpg

1887126303g.jpg

18871263zl0.jpg

18871263bvw.jpg

18871263yco.jpg

neden

kırığı çıkığı var mı sandalyenın ?teşekkürler

kırık çıkık yok, resimler ilanı eklediğim gune ait..

sitemizden bi arkadas, tamam aldım ben bu sandalyeyi ama ocak"ta maaş alıp ödeme yapabileceğim, baskasına satmayın dedi.. bizde ona bekleyeceğimize dair söz verdiğimiz için satıldı dedik ve ilanları kaldırdık.. ama o arkadas bütçesinden dolayı almaktan vazgecti..

169518871263zl0.jpg
image.php
image.php

Arkadaşım bu kırmızı çizgi ile çizdiğim uzunluk kaç cm. Asansör ile başım dertte. Eğer uzunluk uyarsa sandalyeyi almayı düşünüyorum. Birde sandalye kaç kg.

sandalye 11,5 kg hatta tam olarak 11,4 kg en kısa zamanda istediğiniz kırmızı çizgili yeri ölçer ölçmez size buradan biliririm

slm

arkadaşım,ben yıllarca standart manuell t.sandalye kullanırım.
acaba bu t.sandalyenin farkı ne?hızlımı.tek başına yokuşları falan çıkarmı sportikmidir.
hafif olması sağlam olabilirmi,neredesinz,ankaradaym,nasıl alabilirm,deneme için gönderin..sonra ücret mümkünmü.

ozcam71;
hafifliği ve rigid olması, 2ci ve 3cü resimlerdeki özelliklerinden dolayı bunlara aktif sandalye diye tabir ediliyor. evet standart sandalyelere gore daha hızlıdır ama tabiiki tek basına nasıl yokuş cıksın? oyle bi ozelliği hiç bir aktif sandalyede bulamazsınız..

Simurg72;

geç cevap için kusra bakmayın.. işaretleyip sordugunuz yer 77cm.

slm sandalye hala satılık mı? Neden satıyorsunuz herhangi bir sorunu var mı?

bu sandalyeyi gecen sene satmıstım hatta baska sandalye almıstım.. ama şimdi baska sandalye almak için şimdi kullandıgım sandalyelerimi de satıyorum.. sahibinden.com da ilanlarım var bir quickie revolution, bir otto bock start intro..

Üst Alt