Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Akülü tekerlekli sandalye

canpolat1977

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
[FONT='inherit']Yenisini aldığım için eskisi satlıktır. İhtiyacı olanlar mesaj ile ulaşabilirler. [/FONT]

[FONT='inherit']ARACIN SON DURUMU: [/FONT]
[FONT='inherit']Araç ikinci el olup sadece aküsü alınıp takılacaktır. [/FONT]
[FONT='inherit']Kumanda kolu ve tekerleri döndüren çekiş aksamında hiç bir sorun olmadı çalışır durumda hala. [/FONT]
[FONT='inherit']Akü kutuları ve bağlantı jakları mevcuttur. [/FONT]
[FONT='inherit']Yürüyüşünde rahatsız edici ses ve motor sesi yoktur. Sessiz ve rahattır.[/FONT]
[FONT='inherit']Lastikler değişim gerekterebilir. 3 yıl boyunca kullandım. Ev ortamında kullanılacaksa eğer daha fazla lastik ömrü olabilir. 3000 TL[/FONT]
[FONT='inherit']Fiyatta pazarlık yoktur. Sadece aküsü alınıp takılacak. Aküsüz iterek kullanmak isteyenler için de arka tarafta boşa alarak itme fonksiyonu da mevcuttur.[/FONT]

Resim atsana görelim

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medikal cihaz araç ve gereç satımı yasakmış. Konuyu bilmeyerek açtım admin arkadaşlar konuyu silebilerlerse memnun olurum

@canpolat1977

Hiçte bile her şeyi satıyorlar burada

Alım satım bölümü var otomobil ürünler bölümünün altında oraya aç istersen

okan bey eğer burada satış sorunu yoksa özelden aracın fotoğraflarını size atarım admin arkadaşlar bir kontrol etsinler

Üst Alt