Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık akvaryum 250 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaser_89

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
120 ye 50 akvaryum Aqua One Aquis 1000 dış temizleme motoru alt hava motou yan hava motoru 25 tane ciklet 9 tane yavru ciklet ve full aksesuarlı toplam fiyatı 250 lira almayı düşünenler özelden mesaj atabilir veya msn den ulaşabilir yaser-86-89-@hotmail.com

70 cm akvaryum satılık 45 tl almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.

120 ye 50 akvaryum Aqua One Aquis 1000 dış temizleme motoru alt hava motou yan hava motoru 15 tane ciklet ve full aksesuarlı fiyatı 150 ye düşürdüm almayı düşünenler özelden mesaj atabilir veya msn den ulaşabilir yaser-86-89-@hotmail.com

ben isterdim stın almak ama istanbulda değilmişsin galiba ankaradan buraya da gelmez evde güzel bir akvaryumum olsun istiyorum bende fakat bakımından korkuyorum nasıl yapılıyor bunların bakımı suyu komple boşaltılıp balıklar başka bir kaba koyulup sonra temizlik yapılıp tekrar su konup böyle mi yapılacak bakımı anlatmak isteyen varmı....

mehmet akvaryum bakımında korkulacak birşey yok bende bin litrelik var suyu dış filtre büyük ölçüde temizliyor iki ayda bir suyun 3te 2sini değiştiriyorum onunda kolay yolu hortumun bir ucu akvaryumda diğeri muslukta oluyor önce musluğu açıp akvaryuma suyun gitmesini sağlıyorum sonra hortumu çeşmeden çıkarıp lavaboya bırakıyorum kendi kendine boşalıyor akvaryum temizliği akvaryum büyüklüğü balık miktarı filtereleme sistemine göre değişir ama ne olursa olsun akvaryuma asla güneş ışığı direk değmemeli yoksa yosunlanmayla baş edemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt