Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık bacak egzersiz aleti Motomed Viva2

yakamoz_sulo

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
MERHABA.

GEÇİRMİŞ OLDUĞUM TRAFIK KAZASINDAN DOLAYI OMURİLİK FELÇİ SEBEBİYLE KULLANMAK ÜZERE BACAK EGZERSİZ ALETİ MOTOMED VİVA2 ALMIŞTIM. 3200 EURO ÖDEDİM.
FAKAT SOL KALCAMDAKİ KEMİK BÜYÜMESİNDEN DOLAYI BU ALETİ MALESEF KULLANAMAMAKTAYIM.KALCADAKİ KEMİK MALESEF ALETİ KULLANMAMI KISITLYOR.İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARA UYGUN FİYATTAN VERMEK İSTİYORUM.
ALETİN KULLANIMI İLE İLGİLİ VİDEO AŞŞAGIDAN GÖREBİLİRSİNİZ.

EGZERSİZ ALETNİN BELİRGİN ÖZELLİKLERİ AŞŞAGIDAKİ GİBİDİR.
-[FONT=Verdana]esnekliğinizi korumaya[/FONT]
-[FONT=Verdana]hareket eksikliğine bağlı ikincil problemleri önlemeye[/FONT]
-[FONT=Verdana]spastisiteyi azaltmaya[/FONT]
-[FONT=Verdana]kalmış kas gücünü güçlendirmeye[/FONT]
-[FONT=Verdana]yürüme yetisini geliştirmeye[/FONT]
-[FONT=Verdana]bağımsız olabilmeye ve genel zindeliğe yardımcı olur.[/FONT]

-[FONT=Verdana]pasif egzersiz: motor kaslarınızı hareket ettirir ve rahatlatır[/FONT]
-[FONT=Verdana]aktif yardımlı egzersiz: siz aktif çalışırken motor sadece ihtiyacınız kadar size destek olur[/FONT]
-[FONT=Verdana]aktif[/FONT][FONT=Verdana] egzersiz: çok hassas ayarlanabilen direnç seviyelerine karşı kendi kas gücünüzle aktif çalışarak kas gücünüzü geliştirir[/FONT]

TEŞEKKÜRLER

slm arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun rabbim şifa verir,fiyatını yazarmısınız iyi günler

merhaba...
çok tesekkur ederim...
kader diyelim.3200 euro vermiştim.
ilgileniyormusunuz ?

geçmiş olsun arkadaşım inşallah daha iyi olursunuzda cihaza ihtiyacınız kalmaz,cihazıda birine hayrına verirsin heralde.

ben 3200 euro ödedim. telefonunuzu verirseniz görüşebiliriz.

syn yakamoz sulo motomed ile ilgileniyorum hala satıyor musunuz? özcan öztürk-konya

cihaz satılmadıysa ben ilgileniyorum iletişime geçebilir miyiz ?

Arkadaşlar bende motemod viva2 bacak egzersiz cihazı var. çok az kullanılmış. çok iyi durumda. Satmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlarla görüşebiliriz. Geçmiş olsun dileklerimle, sağlık ve mutluluklar

merhaba doğan bey ben ilgileniyorum. Ne kadara satmayı düşünüyorsunuz ?

moto med viva 2 egsersiz aletini satın almak istiyorum bir kardeşimin çok ihtiyacı var fiyatı biraz uygun tutarsanız sevinirim mehmettakmaz53@gmail.com adresinden ulaşın bana lütfn

bir motomed almayı düşünüyorum satın alabileceğim yerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Motomed viva 2

Hala ihtiyacınız varmı

Bizim ihtiyacimız kalmadı
Ihtiyacı olan varsa cok uygun gönderebilirim

Üst Alt