Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık BL100 akülü sandalye. Çok az kullanılmış

Konular
17
Reaksiyonlar
0
SELAM SANDAL YE Mİ SOKAK DA KULLANMAK HİÇ NASİP OLMADI BİR BUÇUK SENE OLDU ALALALI EV DE TOPLAM 2.3 AY KULLANDIM EVDE TEKERLEKLİ SANDALYE TERCİH EDİYORUM SOKAK İÇİN 3 TEKERLİ[h=1]Scooter KULLANDIM BELMO YEDEK OLSUN DİYE ALDIM ACİL NAKİT İHTİYACIM DAN DOLAYI SATIYORUM ŞUAN BELMO 100 0 FİYATİ 2850 TL BENİM 1900 İHTİYACIM VAR BU YÜZDEN 1900 İSTİYORUM [/h] not şarj aleti yok bu yüzden 1900 yerine .. 1800 bırakırımmm

BL100 Katlanabilir Akülü Sandalye
  • Katlanabilir akülü tekerlekli sandalyeler ekonomik fiyatları ve pratik kullanımları ile ön plana çıkarlar
  • Dışarıda sürekli gezmek isteyenler için bu sandalyeler uygun bir seçenek olabilir, çünkü katlanabilen modeller hafif oluşları sebebiyle yollardaki engebeleri daha rahat aşarlar
  • Tüm katlanabilir akülü tekerlekli sandalyeler aküleri ve pedalları kolayca çıkarıldıktan sonra pratik bir şekilde katlanıp yer kaplamayacak şekilde saklanabilir ya da arabanın bagajına sığdırılabilir. Özellikle sırtı kırılan modeller hemen her türlü aracın bagajına sığabilir
Genel Özellikler:
  • Alüminyum pedal opsiyonel (plastik pedal standart)
  • Sırt kısmı katlanabilir
  • 45 cm oturma genişliği ile üretilir
  • Kolçak yükseklik ayarı yapılabilir
  • Sırt kısmında kapaklı cep bulunur
  • Kolçaklar arkaya yatabilir
  • 200W motor gücüne sahiptir
  • Kolayca katlanabilir bir modeldir
  • Aküler taşıma kutuları ile rahatça sökülebilir.
  • PU köpük dolgu lastiklere sahiptir
  • Otomatik şarj
  • İthal üründür
  • BL100-101 ve 102 modelleri aynı şasiye ve özelliklere sahip olup, sadece oturma genişlikleri ile birbirlerinden ayrılırlar
Teknik Özellikler:
  • Toplam Ağırlık: 62 kg
  • Aküsüz Toplam Ağırlık: 42 kg
  • En Ağır Parça: 29 kg
  • Taşıma Kapasitesi: 135 kg
  • İleri Hız: 6 km/saat
  • Erim: 20 km
  • Tırmanma Açısı: 12 derece
  • Dönüş Açısı: 81 cm
  • Akü Tipi: Jel 12 V
  • Akü Kapasitesi: 28-35 Ah
  • Şarj Süresi: 7 saat
  • Akü Adeti: 2 adet
  • Arka Tekerlek Çapı: 32 cm (12-1/2 inç)
  • Ön Tekerlek Çapı: 20 cm
  • Motor Gücü: 2x200 W
  • Toplam Uzunluk: 110 cm
  • Toplam Yükseklik: 98 cm
  • Toplam Genişlik: 66 cm

Son düzenleme:
Üst Alt