Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık BMW 4.18i GC Ultimate Msport (%90 ve üzeri)

sdr91

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi forumlar.
Araç istanbuldadır. KM:29.xxx 'dir aktif kullanılıyor. 3 bakımıda yetkili serviste yapılmıştır. hasar kaydı boya değişen bulunmamaktıdr.
dışı estoril mavi iç döşeme kırmızı deridir. sunroof mevcut. Araç en dolu bmw paketidir. sarı siteden emsal araçları donanımını görebilirsiniz.
Ciddi alıcılar mesaj atarsa görüşürüz.
Fiyat olarak açıkçası bir rakam düşünemiyorum otomobil piyasası çok değişti. emsal araçlar 500-550 bin TL bandında. Sarı siteden kontrol edilebilir. Bu bilgiler ışığında premium araç almayı düşünen arkadaşlar varsa tekliflerini iletirlerse değerlendiriyor olacağım.

Dikkat edin alış satış arasındaki farkı için çağırıp vergi alabilirler.
sarı site dolu özellikle 90 üstü olanlar satıyor.
Yakında satan herkes ettiği karın vergisini ödemek zorunda kalabilir.

Bende engelliden engelliye aldım bilmiyorum

Araç modeli ve motor hp nedir? Aklınızda bir fiyat var mı? Takas düşünür müsünüz aracım peugeot 1.6bluehdi allure 2017 40 binde yeni kasa

Srdralbyrk25

Takas düşünmüyoruz. Araç modeli başlıkta yazıyor 4.18 bmw araç 1.5 motor 136 beygir

Bence buradaki etken euro kurudur. Örnek vermek gerekirse mesela aracı 2015 yılının mayıs ayında aldınız. Araç için ÖTV muafiyeti dahil 250 bin TL ödediniz. Aracı aldığınız tarihte 250 bin TL kaç euro ediyordu, yine atıyorum 45bin euro.

Siz de sonuçta engelli birine satıyorsunuz dolayısıyla kullanma bedelini düşerseniz mesela 40 bin euro fiyat biçersiniz. Bu günkü kurla ne kadar yapıyorsa artık.

Dediğim gibi rakamları tamamen salladım. Mantık olarak kur bilgileri referans alınarak değer biçilebilir.
Veya sürenin dolmasını beklersiniz piyasada kaç liraya geçiyorsa uygun bir rakam yazarsınız.

Üst Alt