Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık BTL-4620 Puls Topline elektroterapi

tanjumet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Geçirdiğim kazadan sonra fizik tedaviye gitmekte zorlandığım için bir de bazı fizyoterapi merkezlerinin hastaları sömürmesinden sıkılıp evde kullanabilrim diye aldığım cihazı, durumum artık kalıcı hale geldiği ve iyi bir aktif sandayeye daha çok ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum.
Bu cihaz profesyonel bir cihaz .Ama bilen biri ayar yapıp isminizle kaydettiği zaman sürekli o protokolü kullanabilirsiniz.Çok az kullandım , neredeyse sıfır sadece hijyen açısından fotoğraf ta görünen mavi süngerleri değiştirmeniz yeterli onlar da 10 - 15 tl birşey. Böyle profesyonel bir aleti bu kadar temiz ikinci el bulmanız çok zor, genel de bireysel kullanılmıyor, hastanelerin kullandığı bir alet. Hatta yattığım hastane de kaslarım birtek bu cihaza yanıt verip kasılıyordu, zaten ben de o yüzden böyle profesyonel bir alet seçtim, yoksa işe yaramayacaktı.
Fotoğraf yükleyemedim linki aşağıda;

BTL-4620 Puls Topline elektroterapi - Fizik Tedavi Cihazları sahibinden.com'da - 199829748

Üst Alt