Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık çok temiz (6 ay kullanıldı) sunrıse quıcky easy life

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gadjodilo

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
SATILDI

____
YAKLAŞIK 6 AY ÖNCE SIFIR OLARAK ALDIĞIM SUNRISE QUİCKİE MARKA EASY LIFE model tekerlekli sandalyemi satıyorum.
oturma genişliği 36 cm
oturma derinliği 43 cm
sırt yüksekliği 35 cm

ayarlababilir itecekler (push holdes)
aliminyum çamurluklar
koltuk değneği tutucu

sandalye katlanabilir ve sabit ayaklıklıdır (ayaklıkların çıkarılamadığı model)

arka lastikler 24*1 scwalbe marathon yaklaşık 2 ay önce değiştirdim (kırmızı). çıkan lastikeri de hediye olarak veriyorum.

oturma minderi yok,

sıfır fiyatı 7500 TL dir. isterseniz araştırın.

benim satış fiyatım 5500 TL. sıfırdan tek farkı çevirme çemberinde ki ufak tefek çizikler ve 2000 TL daha ucuz olması. Resimler gelecek.
ilgilenenler ramazanuysall@gmail.com a mail atsın ya da buraya özel mesaj bıraksın. Alana şimdiden hayırlı olsun.

(not: ben 1,65 boyunda ve 60 kg ağırlığındayım. 1,55-1,70 boy aralığı ve 50-75 kg aralığının kullanımına uygundur)

Arkadaşlar Türkiye' de ilk ve tek olan el bisikleti+küschall tekerlekli sandalyem ihtiyaçtan satılıktır.
ilan linki aşağıda.
bolca resim var.
Alana şimdiden hayırlı olsun.

Küschall tekerlekli sandalye+el bisikleti handbike - Sahibinden Manuel Tekerlekli Sandalye sahibinden.com'da - 175862692
Ayrıca daha önce vermiş olduğum sunrise quickie easy life sandalyenin resimleri de şu linktedir.

Sunrise quickie easy life aktif tekerlekli sandalye - Sahibinden Manuel Tekerlekli Sandalye sahibinden.com'da - 175865052

ilanda telefon numarası görünmediği için güncelleme yaptım. eğer linkler açılmazsa güncel ilanlar geldiğinde yeni linkleri koyacağım.

evet yorumlar ve teklifleri bekliyorum...

yakında video da konulacaktır.

gadjodilo;

ısrarla yorum beklediğin için yazdım, yoksa yazmazdım, '' pahalı!!! 2. elde bu fiyatlar çok manasız...''

sandalye çok temiz, o yüzden bu fiyatı istiyorum. ölçüleri tutan birinin gidip 2500 tl daha fazla vererek sıfır alması bana göre "manasız". zaten öyle aman aman bi 2. el pazarı yok aktif sandalye de. alana hayırlı olsun almayanın canı sağ olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt