SATILDI
____
YAKLAŞIK 6 AY ÖNCE SIFIR OLARAK ALDIĞIM SUNRISE QUİCKİE MARKA EASY LIFE model tekerlekli sandalyemi satıyorum.
oturma genişliği 36 cm
oturma derinliği 43 cm
sırt yüksekliği 35 cm
ayarlababilir itecekler (push holdes)
aliminyum çamurluklar
koltuk değneği tutucu
sandalye katlanabilir ve sabit ayaklıklıdır (ayaklıkların çıkarılamadığı model)
arka lastikler 24*1 scwalbe marathon yaklaşık 2 ay önce değiştirdim (kırmızı). çıkan lastikeri de hediye olarak veriyorum.
oturma minderi yok,
sıfır fiyatı 7500 TL dir. isterseniz araştırın.
benim satış fiyatım 5500 TL. sıfırdan tek farkı çevirme çemberinde ki ufak tefek çizikler ve 2000 TL daha ucuz olması. Resimler gelecek.
ilgilenenler ramazanuysall@gmail.com a mail atsın ya da buraya özel mesaj bıraksın. Alana şimdiden hayırlı olsun.
(not: ben 1,65 boyunda ve 60 kg ağırlığındayım. 1,55-1,70 boy aralığı ve 50-75 kg aralığının kullanımına uygundur)
____
YAKLAŞIK 6 AY ÖNCE SIFIR OLARAK ALDIĞIM SUNRISE QUİCKİE MARKA EASY LIFE model tekerlekli sandalyemi satıyorum.
oturma genişliği 36 cm
oturma derinliği 43 cm
sırt yüksekliği 35 cm
ayarlababilir itecekler (push holdes)
aliminyum çamurluklar
koltuk değneği tutucu
sandalye katlanabilir ve sabit ayaklıklıdır (ayaklıkların çıkarılamadığı model)
arka lastikler 24*1 scwalbe marathon yaklaşık 2 ay önce değiştirdim (kırmızı). çıkan lastikeri de hediye olarak veriyorum.
oturma minderi yok,
sıfır fiyatı 7500 TL dir. isterseniz araştırın.
benim satış fiyatım 5500 TL. sıfırdan tek farkı çevirme çemberinde ki ufak tefek çizikler ve 2000 TL daha ucuz olması. Resimler gelecek.
ilgilenenler ramazanuysall@gmail.com a mail atsın ya da buraya özel mesaj bıraksın. Alana şimdiden hayırlı olsun.
(not: ben 1,65 boyunda ve 60 kg ağırlığındayım. 1,55-1,70 boy aralığı ve 50-75 kg aralığının kullanımına uygundur)