Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık coselgi gözlük tipi işitme cihazı

Konular
91
Reaksiyonlar
0
Bende bir adet satılık çalışır ve temiz durumda coselgi gözlük tipi işitme cihazı satılıktır.ankarada oturanlar deneyip istediği yerde gösterebilir.fiyatı uygun tutacam.çift taraflı 500 tl

tel ver arayım abi

532 665 19 30 banaçağrı bırak ararım

seydo6565;

selam kardeş numaramı bırakayım çagrı at ulaşammassan cebime veya buraya mesaj at görüşelim 505 554 16 56

kemik tipi işitme kaybı için değil mi ?? italyasn mı ?* nerenin ürünü ????

değerli dostum kusura bakma bu gözlük kac yıllık arızası filan var mı ??? gözlük çerçeveli mİ ?? çerçevesi temiz mi ??? bir foto koyabilirmisin ? sen kendine yeni bir model mi aldın ? menmunmusun ??

baha takacam.onun için satıyorum.çerçevesi var çerçeve size uyarmı bilmem.cihaz iki yıllıktır.her hangi bir sıkıntısı yok

suan için ankaradayım deneyip görmek istiyorum mumkunse 0536 765 81 00 bu numaradan bana ulaşırmısın adım hüseyin ankarayı çok iyi bılmıyorum etlikteyim.. allah izin verırse gelırım. kal saglıcakla.. inş beklıyorum..

hayırdır seydo6565 vazmıgectın satmaktan..

ben sağ kulak için arıyorum hala duruyormu resim atabilrmisin

seydooo coselgi cihaz hala duruyormu sattınmı, duruyorsa telefonum 0536 433 47 27 ara görüşelim

seydo6565 sen insanlarla dalgamı geçiyorsun, cihaz var satmak istiyorum diyorsun , ihtiyacı olan insanlar sana mesaj atıyor sen cevap bile vermiyorsun ne biçim insansın sen yaa 0536 433 47 27 ara görüşelim

Üst Alt