Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık engelli plakalı 2007 model trıptonıck dizel wolswagen caddy

emir-irem

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba , ben tekerleklı sandalye kullanan bı ınsan'ım. Ayaklarımı kullanamıyorum. Sol el 2 parmagımda oluşan hissizlık ve koldakı gücsüzluk aracıma gecmeme engel olmaya basladı. Bu sebeple pısman olacagımı bıle bıle yere daha yakın bır arac almaya karar verdım. Modelı benımkınden yüksek aracı olan arkadaslardan genış araca gecmek ısteyenler ırtıbata gecebılır. Araca araba com.da engelli araclarına bakarsanız görürsünüz. Ili niğde yapın. Not;arac yuksek transfer zor

aracınız yurtdışından mı gelme? Ankaradan mı satış olmak zorunda.. normal satışı da oluyor mu?

hayır ankara ile işimiz yok yurt dışından gelme degıl. ıstedıgınız anda engelli normal farketmez ıstedıgınız kışıye satış yapılabılır.

Hayırlısı olsun arkadaşım bende otomatik vites bir araç arıyorum.ne kadara satmayı düşünüyorsun.

arac elden aparatlıdır. fiyatı pazarlıksız 30.000 dir. muayene sıgorta bu hafta yapıldı. hic hatası yok..

Fuat abi ben görüştüm araç devir konusunu bir sorun olmuyormuş. Sen bana ben sana satış yapar gibi devrediliyormuş. Görüşürüz abi.

Üst Alt