Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Fiat Albea.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhan yarıcı

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
2006 Moldel Fiat Albea Seed Gear. Dinamik.16V, 70 HP.

15.11.2010 tarihi itibariyle 25542 Km. 54 plakalı.
Muayenesi 23 eylül 2010'da yapıldı.
1.2 Motor, benzinli, merkezi kilit, ön camlar otomatik,
triptronik vites, manuel de 6 ileri, sürücü hava yastığı,
Radyo - CD çalar, orjinal yedek lastik ve tamir takımı.
Engelli Plakalı, Değişeni yok.
Model Değiştirceğimden dolayı satılık.
İlgilenen arkadaşlar ÖM atabilir.

en önemli detayı yazmamışsın arkadaş,bu makinenin fiyatı kaç paradır?

ne kudretli bi makineymiş fiyatı yazılmıyor hint kumaşımı kardeşim 3 aşşağı 5 yukarı piyasa biliniyor zaten yaz fiyatını bütçesine uygun gören ö.m dan görüşür milletle sohbet etmek arabanızı metetmek içinmi öm yada telefon tercih ediyorsunuz uçak niyetine kanat taktırdım işte o yüzden fiyatı biraz pahalımı diyeceksiniz telefonda net detaylı yazın niyeti olan ulaşır milletin vaktini çalmanın alemi yok...

- Öncelikle Fiyat yazma konusuna bir açıklık getireyim;
Fiyat yazmayı unuttum. Daha sonradan mesajı düzeltmek istedim ancak " düzenle " butonunu bulamadım. O yüzden bu tantana yaşandı.

Erdal Akbay'a ;
Değerli arkadaşım, ne uçak satıyorum ne de uzay mekiği. Milletle sohbet etmek için bundan daha kolay ve kısa yollar bulabilirim. O kadar çok işim var ki inan sohbet için ayrıracağım zamanı dinlenmek için harcıyorum. Evet arabam temiz ama kanat takıp uçuracak kadar da değil. Sonuçta 5 yaşında araba ama yaşıtlarına göre çok çok iyi durumda... Eğer birilerinin vaktini çaldıysamm da özür dilerim.
Buyrunuz aracaın tüm detayları aşağıdaki linkte yazılı.
İlgilen arkadaşlar buradan bakıp, görebilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tilik-1-2-fiat-albea-speedgear-34921752/detay
İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Adminden ricam bu konuyu silebilirimi. ben yapamıyorum sanırım.

Bu arada araç satıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt