Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Fitmax Bodyfit Oda Bisikleti

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Fitmax Bodyfit Oda Bisikleti aldım 1 ay önce, ama ben parapleji oldugum icin kullanamiyorum ayaklarım pedallarin üstünde durmuyor. Sadece 2 defa kullanmaya çalıştım bana uygun değil. Isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atsın kargoyla gondereyim. Ben 280 tl ye aldım isteyen arkadaş olursa kargo alıcıya ait olacak şekilde 200 tl ye gondereyim.
(Not: Şu an sıfır aynı model 330-400 tl arasidir)

Aynı üründen bende de var.Söylediğiniz gibi makine hareket etmeye başladığında pedalların üstünde ayakların durması kolay olmuyor,kayıyor.
Ben pedalların yan taraflarından lastik bağladım,ayağımı pedala koyunca lastiği topuklarımın oradan geçiriyorum ve ayakların kaymasını engelliyorum.Belki sizde bu yöntemle kullanmayı deneyebilirsiniz.Ama illa ki satacağım diyorsanız size hayırlı işler...

Denedim ya bir çok formül denedim ayaklarım düşüyor, bide sağ bacagim da yamulmus içe doğru hiç olmuyor bana teşekkürler.

Evet kullanması biraz zor ama kasılmalara falan faydası oluyor.Ama randıman alamadıysanız yapacak bişey yok maalesef.

Üst Alt