Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Ford Focus 1.6 Trend 2006 Model

Hocam son fiyat yetişen alır diye başlık atmışsınız ama emin olun o araç o fiyatla 10 yıl kalır ilanda . Aracınızı satmak istiyorsanız fiyatta biraz fedakarlık etmeniz gerek . Sitedeki 4 en pahalı araç . 40 bine makyajlı kasasını almak mümkün .

Örnek olarak bir ilan veriorum alakam yoktur direk aldım koydum araştırmadım . https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-ankara-arabasi-321322743/detay

Sahibindedeki fiyat politikasına aldanmayın , orda 35-40 yazanların hiç biri satılmayıp en son normal fiyatına indiriyorlar .

Ayrıca bu paralara dizelini almak mümkün , gerçek satıcısıysanız 2. elden kar etmek değil gerekirse zarar edebilirsiniz .

Uzun lafın kısası fiyat politikanız yanlış .

Umarım ifade edebilmişimdir , ben sadece daha çabuk satabilmeniz adına yazdım , eğer bir sorun varsa mesajımı editleyebilirim .

İyi günler.

engelli raporu olan birisi o paraya 0 araba alır (polo, clio...vb.)

Lone
ARKADAŞIM BU ARABA İÇİN ARKADAŞ NORMALİN ALTINDA BİR FİYAT İSTEMİŞ ZATEN, BU ARAÇ ŞARAP GİBİDİR YILLANDIKÇA DEĞERİ ARTAR :)
BİRDE EMİNİM Kİ 3700 TL VEREN ARKADAŞ BU NAKİTİN ÜZERİNE 10-15 BİN KOYARAK SIFIR ÖTV İNDİRİMLİ BİRÇOK MODEL ALABİLİR.
FAZLA SÖZE GEREK YOK.

Bu araba engelliye göre böyle ise normali ne kadarki

Üst Alt