Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık full otomatik tertibatlı özürlü aracı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parsam

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aracımı yurt içinden aldım tertibat taktırdım ruhsata işli lpgli oda ruhsata işili motorunda ve kabortası ve boyası sorunsuz resimleri siteye hemen yolluyorum inş bülent arkadaşımız koyar aracıma 6750 ytl istiyorum klimalı yan aynalar elektirikli ısıtmalı 4 cam otomatiktir ilgilenen arkadaşlar için irtibat numaram

0533 578 8874

27256697.jpg

39378959.jpg

36440845.jpg

22975050.jpg

35721630.jpg

92231321.jpg

16613966.jpg

resimleri yolladım gerçek alıcı arkadaşlar yorum yapsınlar

kurum pc si olduğundan aracın ne olduğu göremiyorum marka model ve özelliklerini belirtirseniz memnun olurum

benım aracla takas edermısın opel tıgra ılanda var benımkıde

parsam kardeşim aracın teknik ve diger özelliklerinide bildirirsen daha iyi olacaktır sevgiyle.

bu arkadaş aracı satmaktan vazgeçmiş sanırım..... yada öylesine zevk olsun diye satılık etmiş... ilgilenmiyor bile..!!!

arkadaşlar özelliklerini yazayım her an internete giremediğim için cevap yazamadım aracım mazda 323 1.6 valf motor 1992 model aracımı 6 yıl önce yurt içinden aldım tertibat yaptırdım ihtiyacımdan dolyı satiyorum aracımın özelliklerini gelince nerden başlasam bilmiyorum yan aynalar elektirikli ve rezizstanlı 4 cam otomatik klimalı hidrolik direksiyon atiker marka lpg takılı ruhsata işli motorunda boyasında sorun yok candlar nikelaj iç döşeme yeni mp3 çalar mevcut kirko istepne yeni yangın tüpü mevcut pasparlar yeni peşin 5750 ytl pazarlıksız veriryorum ilgilenenlere telefonum 0533 578 88 74

Kardeş özürlü aracının kaç model olduğunu yazmamışın
selamlar

aracın modelini belirtmiş arkadaş yukarda iyi okursanız görürsünüz 1992 model demiş...

arkadaşlar yorumum bu araca bu istenilen fiyat biraz fazla olsa gerek92 model ve km 165000 yani yakın bir zamanda bu arac motor ister artısı otomatik vitesse şanzıman dır en önemlisi düzgün bilgili bir ustaya götürülmezssede şazıman bir motor indir bindir fiyatına mal oluyor ustada düzgün yapmazssa pekte verim alamıyosun saygılar alan alır alana hayırlı olsun derim

.

araç satılmıştır ne yazikki bir engelliye satamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt