Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık full otomatik, uzaktan kumandalı ve mobilya olan hastane yatağı

blue_41

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
full otomatik,uzaktan kumandalı mobilya ve tüm pozisyonları alabilen hastane yatağı iğtiyacı olan arkadaşların dikkatine ve çok uygun bir fiyata vereceğim,

ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

NOT:YATAK HENÜZ SIFIR OLUP DAHA ÜZERİNE BİR KEZ OLSUN YATMADIM...

0541 407 14 41

bu tür bi yatağa çok ihtiyacım var zamanımın %90 ı yatağım da geçirmek zorundayım,abim sizinle telefonla görüşmüştü,fiyatta anlaşırsak alacağım inş. iyi günler..

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun allah şifalar versin cümlemize,kardeşim senin kafanda fiyat olarak nasıl bir rakkam var onu bilemiyorum ancak,internete girip bakabilirsin fiyatlarına,benim cihazım yurtdışından geldi,ve ev tipi mobilya tasarımlı bir cihaz ,ve internette fiyatlar çift motorlu yataklarda 1.000tl den başlıyor,manuel olanlar 400,ve 800 tl civarında, benim cihazımı 1800 tl ye aldım,ama benim işime yaramadı çünkü ben her yatakta yatabiliyorum onun için hiç kullanmadım ve cihazım,şu anda evin çatı katında bulunuyor ve toplanmış bir halde yani kurulu değil,valla ne yalan söyliim onu kurdurabilirmiyim bilmiyorum,fakat tabikide sende alacağın malı görmek istersin doğal olarak,bir şeyler yapacağım elimden geldiği kadarıyla,malum bende engelli biriyim,fazla uzatmayalım meseleyi:)valla sana yapabileceğim fiyat kardeşim 900 tl olur ancak.

MERHABA arkadaş,İYİ dileklerin için sağol,ALLAH hepimizin yarddımcısı olsun..yatağı ne zaman aldın? motorların çalışması çok çok önemli,dediğim gibi zamanımın%90 ı yatakta oturarak geçecek,eğer dediğinn gibi yatak iyi durumda ise fiatı benim için yüksek olsada sanırım anlaşacağız,fakat seninde dediğin gibi çalışıp çalışmadığını görmeden alamam..
Bunun için de en iyi yol,kurulu ve çalışır vaziyetteyken,kısa bir video görüntüsünü buraya yada facebook adresine eklemelisin..SELAMLAR.

merhaba kardeşim mesajını okudum ve yatağı ne zaman aldığımı sormuşsun ben yatağımı geçen yıl aldım ve motorların durumundan bahsetmişsin,evet haklısın ancak sende göreceksin ki benim yatağım daha sıfır üzerinde henüz yatmadım bile ilk geldiğinde eve kuruldu ve ben yatmadım bile sonra bir iki gün sonra toplanıp tekrar üst kata koydum ve ölylece duruyor, inan bana yatak senin internette gördüklerinden farklı,en azından mobilya olması yani ev tipi,internette sende görmüşsündür metal boru ya da hep hastane tipi genelde,fazla uzatmayacağım meseleyi... bana bir iki gün müsade ver ben yatağımı indirip kurmaya çalışacağım ve video çekmi yaparım ve sen takip edersin...fiyat konusu da gerçekten çok uygun sende yatağı gördüğünde hak vereceksin....teşekkür ederim.

tamamdır blue_41
bekliyorum arkadaşım..selamlar.

bende çok merak ettim nasıl bi şey bu videosunu yayınlada hepimiz görelim burada teşekkürler

gorbi kardeşim ne yalan söyliimm valla bilmiyorum video nasıl yüklenir,aslında çok merak edilecek bir şey olmadığını düşünüyorum,ama ben internette benim yatağım gibi bir yatağa rastlamadım açıkçası,normalde yaptığı işlevler aynı çift motorlu tüm pozisyonları alabiliyor,tüm hastane yatakları gibi uzktan kumandalı ama en önemlisi mobilya olmasyani ev tipi olmasıı,bence buda odanın içinde bir hastane havası oluştumuyor bu nedenle güzel,yani bir hastane havası yok odanın içinde...

Üst Alt