Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık golf 5 2005 model engelli aracı

m-e-r-t-a

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
golf sportline ıstanbulda 80e yakın var yanı golfun sınırlı sayıdakı ozel uretımlerindendir 22 5000 tl pazarlık payı vardır
m-e-r-t-a@hotmail.com adresne maıl atabılırsınız ılgıllnırsenız

Hayırlı satışlar.
Aracınızın özelliklerini daha detaylı yazabilirmisiniz ? Hangi tarihte satın aldınız ? Alacak arkadaş ne zaman normal şahısa satabileceğini bilirse daha iyi olur. Aracın hasarları, özellikleri, ekstraları yada şu andaki eksilerinide yazarsanız daha hızlı satış olabileceğini düşünüyorum.

golf 5 in fiyatı zaten normal bir şahıstan alsak 24 milyara hemde 2006 modelini alabiliriz. abi benden söylemesi engelli aracıda olsa satarken zararı göz önüne almalısın

bence de fiyatı biraz inceler misin ? dostum ben araç almak istiyorum özelliklerinden bahsetsen nasıl olur birde fiyat konusunu biraz daha indirsek mi ?

arkadaşlar merhaba arac sagdan ozel tertıbatla hareket ettırılıo

ayrıca pazarlık payı var demıstım 507 241 70 94 nolu telefondan ulasırsanız detayları knusuruz

yanlız belrtmek ısterım arac sportlıne kasa ve turkyede az br sayıda uretılen araclardan

aracı 2010 subatta yanı 8 bck ay sonra normal br vatandasa satabılırsınız

Hız sabitleme varmı aracınızda ? Takas düşünürmüsünüz ?

serkan bey tertıbatın ustudekı sıkıstırmayla ıstdgnz hıza sabtlyebılıorsunuz takas dusunmuorum ararsanız görüşme imkanı bulabilrisiniz

Üst Alt