Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Hasta Taşıma Lifti ve tekerlekli sandalyeler: US SAĞLIK

ayhan aktaş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Fiyatı: 2.450 TL

13609473_1774826_9k0e465.jpg

Gerekli Tüm Bilgiler: sahibinden.com

www.ussaglik.com

cok pahalı konyada bunu sıfırını 1800 liraya satıyorlar bu ne fiyat ucuklugu

Bu kadar engelliyi magdur ettikten sonra buraya nasıl reklam verebiliyorsunuz anlayamadın vijdan azabı duymuyormusunuz hic?
Malınızı sattıktan sonra malınız bozuk cıkınca arkanızı dondugunuz engellileri unuttunuz sanırım.
Yanlız engelliler magdur oldukları zamanları hic unutamazlar büyük bir kinle hatırlarlar satan kişiyi ve isminide bu tertemiz sayfalarda görünce sorarlar adama hani satış sonrası destek verecektin?

Turkey agent right for USSAGLIK and stop to export Hero 1 to USSAGLIK in 2 years ago. Our agent in Turkey now is Asporya. Please visit their website www.comfort.com.tr to find details. I trust that you purchased the old stok from USSAGLIK so that the battery was damaged immediately.

Best Regards,
Tina Lee
Sales Manager
Comfort Orthopedic Co Ltd
Taiwan Comfort Wheelchair Manufacturer and Wheel Chair Supplier

OOOO Kimleri görüyoruz...
Engelli insanlara bozuk araç satıp daha sonrada hakkını savunan engelli insanları kimsesiz sanıp tehtid eden US SAĞLIK SİSTEMLERİ A.Ş'nin sahibi Ayhan AKTAŞ.

Sevgili Dostlarım, mahkemeye verdiğim ve hakkımı söke söke aldığım firmanın bu reklamına bakmadan evvel,hukuk bölümünde yer alan dava sürecimi gözden geçirmenizi öneririm:
http://www.engelliler.biz/forum/huk...acin-0-aracla-degistirilmesine.html#post71032

Karşınızdaki firmanın ve firma yetkilisinin engelli konusunda duyarlı olmadığını ve aldığınız araçta sıkıntı çıkması halinde size gereken teknik desteği vermeyeceğini tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim.

Aynen öyle kardeşim bu firmanın web sitesinde yazdıgı gibi birlikte başarabiliriz dediklerine bakmayın engellileri yeri gelip bozuk arabaları satıp sonrada birşey yapamaz nasıl olsa mantıgını yürüten kişiler engellilerin neler yapabilecegini bu sitede görürler bende geliyorum Ayhan Aktaş bekle .

Arabayı aldım 40 gun bile kullanqmadım Sizi aradım satarken günde dört defa aradıgınız benim telefonuma bir kez bile cıkmadınz sekreterinizden gecemedik sekreteriniz ise aküler garanti kapsamında degildir yanlış kullanmışsınız dedi bana ben 12 yıldır akulu sandalye kullanıyorum ve aynı sandalye invacare hic degıstırmedım 3 defada akü degiştirdim sadece nedense sizin sattıgınız araclarda akü kullanma cahili olduk daha sonrada rahatsız edilmek istemediğinizi soylediniz bizde rahatsız etmedik sizi

Kardeşim ne güzel görüşmüş sizinle demekki siz resmi görüşmelere acıksınız bizde öyle yapalım o zaman hem arkadaşlar sizin bildiğiniz iki kişi bu firmadan magdur olan baska bir arkadasımız daha var bu siteye üye değil yani biz üç kişiyiz umarım sizlerde bize katılmazsınız magdur olmazsınız arkadaşlarıma saygılarımla..

size cevap vermezdim ama diğer arkadaşlar yanlış anlamasın diye cevap veriyorum ankarada dernek başkanlarından biri benim ve şirketim hakkında olumsuz bir şey söylerse ben hepinizden özür dileyip şirketimi bu sektörden çekecem siz insanlara malesef durumuzu kullanıp etkileme yoluna gidiyorsunuz benimde yasal haklarımın olduğunu bunları saklı tuttuğumu bir işletmeye böyle bir iftira atmak bu kadar kolay olmadığını size söylüyrum siz mahkemeyi kazandığınızı söylüyorsunuz sizin sadece aracınızı değiştirdik oysa siz aracın parasını istediniz parasını devlet sizin için ödedi siz kendiniz cebinizden ödemiş gibi parasını almak için mahkemeye verdiniz ama alamadınız niyetiniz yeni vıp otomobil almaktı evdeki hesap çarşıya uymadı benim sizi çok iyi tanıyorum.insanları etkilemeyin herkes herkesi çok iyi biliyor biraz kendinizi sorgulayın

beni insanları tehtid ettğimi söylüyorsun bunu ispat etmek zorundasın bunu ispat edemessen sen nağmertsin

Sizi mahkemeye vereceğimi,hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağımı söylediğim zamanda aynı nakaratı tekrarlamıştınız,avukatlarınız olduğunu size hiçbir şey yapamayacağımı.Peki sonuç ne oldu Ayhan Bey,ne avukatlarınız nede firmanız hukuk karşısında çaresiz kaldı.
Aracımı değiştirmeye geldiğimizde bir ağlamadığınız kaldı.
Söyledikleriniz tamamen hayal ürünü,benim vıp aracına ihtiyacım yok çünkü kendi kişisel aracım var.
Buraya çıkıp firmanızın büyüklüğünden dem vuracağınıza kaybettiğiniz mahkemeden kalan avukat ücretini ve diğer ücretleri ödeyin.
Avukatıma gidip ağlamayıda bırakın.

beni insanları tehtid ettğimi söylüyorsun bunu ispat etmek zorundasın bunu ispat edemessen sen nağmertsin
dilbenx hanım,dilbenx hanımın babası ve ben sizin tehtidvari konuşmalarınıza tanıklık ettik.
3 insan ve daha fazlası sizin yapınıza şahitlik ettiğine göre bırakında kimin mert kimin namert olduğuna insanlar karar versin.
Siz ve sizin gibi insanlardan hiçbir vakit çekinmedim,çekinmemde.
insanların sizin şerrinizden uzak durması için elimden geelni yapacağım,bundan şüpheniz olmasın.

siz gerçekten bu ürünü tanıyormusunuz iki modeli var biri manuel el yordamı ile çalışıyor fiyatı konyadaki firma 2000 tl satıyor birde elektriklisi var konyadaki firma 3000 tl satıyor küsüratları yazmıyorum.şimdi size soruyorum bu fiyatın neresi uçuk lütfen bir insanı sorgularken doğru bilgi edinin kimsenin ekmeğiyle oynamaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum.

bana karşı ikiniz bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz elinizden geleni arkanıza koymayın sözleriniz kurmuş olduğunuz cümleler size yakışır buluyorum hanım hanımın babası gibi açık olun insanlarda ona göre değerlendirsin yok ağlıyormuşum sızlanıyormuşum gibi laflar tam size göre laflar burda altı kişi ekmek yiyor kimsenin ekmeğiyle oynatmam bu güne kadar kaç kişiye ekmek verdiniz.siz ne anlarsınız ben de burda size cevap yazıyorum yalnız size şukadarını söyleyeyim beni çok hafife alıyorsunuz

Size karşı birşeyler yapmaya çalışmıyorum,size karşı bir şeyler yaptım :)
Aracı şuan kullanıyorum,tekrar arıza yaparsa yine size birşeyler yapacağım.

Sizin engelli insanlara kurduğunuz cümleler karşısında bizim kurduğumuz cümleler inanın birer edebiyat şaheseri kıymetindedir.Aslında size kurulacak cümleleri çok iyi biliyorum ama neyse....

Biz kimsenin ekmeğiyle oynamıyoruz,sadece engelli insanları sömürmenize fırsat vermiyoruz.Ve hiçbir vakit de vermeyeceğiz.

Ne o yine tehtidvari konuşmaya başlamışsınız.

Sizin yaptığınız haksızlığa direnip,sizden söke söke 24.000 TL değerindeki 0 aracı aldığım için mi zavallıyım, yoksa size 4700 TL Mahkeme masrafı ödettiğim için mi?

Konuştukça batıyorsun Ayhan :)

Git misketlerinle oyna:p

Cok saygısızsın
Hala bu sitede senin yazılarını nasıl yayınlıyorlar anlamıyorum. senin şirketinide senide karsıma cıkardıgı icin allaha isyan ediyorum. yıllardır Devletin bize odeyerek aldıgı cihazlar bozuk ve sen hala burada yazıyorsun ve nasıl yuzun kızarmıyor nasıl hakaret edebiliyorsun aklım almıyor. ne demek aynaya bak ne demek zavallısın. asıl zavallı olan sensin. cıkacak yaptıgın seyler ortaya sen mafya mısın beni kücümsüyorsun diyorsun. ne yapacaksın. tehditmi ediyorsun yoksa. ama biz alışkınız buna dogru küçümsenemeyecek kadar güçlüsün bozuk arabaları satarım onlar bana bırsey yapamaz diyorsun degil mi. daha oncekiler öylemi yaptı sessiz kabul mü ettiler bozuk arabaları.
yazık Allahından kork biz birsey yapamayız yanlış kullanmışsın deyip çekilemezsin kenara öle kolay degil burada. arkadaşlar gördü kimin haklı kimin haksız oldugunu. insallah daha da görecekler hatta öyle bir kızgınım ki öyle bir canım yandı ki başbakanlıgın önunde yada televizyon kanallarında bagıra bagıra aglamak istiyorum gerekirse onu da yapacagım..

"oysa siz aracın parasını istediniz parasını devlet sizin için ödedi siz kendiniz cebinizden ödemiş gibi parasını almak için mahkemeye verdiniz ama alamadınız niyetiniz yeni vıp otomobil almaktı evdeki hesap çarşıya uymadı benim sizi çok iyi tanıyorum.insanları etkilemeyin herkes herkesi çok iyi biliyor biraz kendinizi sorgulayın"

Ne güzel yazmışsın devlet bizim için para ödüyor rahat yaşayalım diye sen elinde kalan eskimiş sandalyeleri bize veriyorsun biz kullanamıyoruz hakkımızı arayıncada iftiralar atıyorsun. ama şaşırmadım senden de bunu bekliyordum. evet devlet ödüyor cebimizden cıkmıyor ama ayhan para kazansın diye ödemiyor, sakat insanlardan faydalanmak suçtur. devlet sorar bunun hesabını. ustelik bize degil devlete hesap vermen gerekir aslında bizim öyle para pul gözümüz yok sadece hak ettiysek alırız sen vermesende alırız. kanun var devlet bu aracı bana verdi kullanamıyorsam parasını geri alsın o zaman devletimize yazık degil mi. benim aracıda geri almak istemiyorum. artık devlet ne ödediyse senden geri alsın aracınıda al devletin parasınıda devlete öde senin sattıgın aracın bana hicbir faydası yok

malesef çok boş konuşuyorsunuz senin arabanı avukatınız ve babanınızın yanında ambalajından yeni açılmış olarak teslim ettim bu insanlar senin sölediklerini doğrularlarsa benim söyleyeceğim bir şey yok benim bu iki kişi şahidim var sen beni hurda ile suçluyorsun senin göstereceğin şahid varmı yok çamur at izi kalsın devam edin alaha isyan eden biriylede muhatap olmıyacam en iyi yaptığın iş duygu sömürüsü bundan sonra avukatımla görüşçeksiniz.

Hepsiyle görüşmeye hazırım benim şahitim bana sattıgınız çalışmayan arabadır başka şahitede gerek yok

(malesef çok boş konuşuyorsunuz senin arabanı avukatınız ve babanınızın yanında ambalajından yeni açılmış olarak teslim ettim )Diyorsun da

Not:benim avukatım hiç olmadı bu yaşıma kadar mahkemelik işim olmadı ama bundan sonra hayatımda ilk kez bir avukat tutacagım ama asla vekalet vermeyeceğim bahsettigin avukat senin avukatındır ben kendisini tanımam sadece vekalet verdiğimiz bir avukattır senin avukatındır şahitlik yapmasıda normaldir ama ona kim şahitlik yapacak acaba..

acaba bu comfort dedıgınız üzre sizinle mahkemelık olan kısının fırmasımı bende konyadayımda akulu scooter alacam bu comfort dedıgınız gıbı sorunlumu...

Bu ne yüzsüzlük bu ne aymazlık anlayamıyorum.

*24.000 TL'ye araç satan SEN,aracın garantisini işletmeyen yine SEN!
*Mahkemeyi kaybeden SEN,Mahkemenin kararını yerine getirmeyip icralık olan yine SEN!!!
*İnsanlara yardımcı olduğunu söyleyen SEN,ama engelli insanlara olmadık hakaretler eden yine SEN!
*Bana ödemen gereken 600 TL ve Avukatıma ödemen gereken 2700TL Borcunu ödeyemeyen SEN,utanmadan buraya çıkıp araçlarını tanıtma gafletinde bulunan yine SEN!!!
*Çarşamba günü Avukatımı arayıp yalvaran,söyleyin o çocuğa internetteki yazılarını kaldırsın,Ticaret ahlakım bitti (Hoş olmayan şey nasıl bitiyor anlamış değilim) diyen SEN,buraya gelip hala engelli insanlara hakaretler yağdıran yine SEN!!!

Hangi Avukatına dava açtırıyorsan açtır,senin bu boş laflarına çok alıştık.Zamanında aracın bozuk çıktığındada Avukatlarım var diyordun Senide,Avukatınıda,Firmanıda gördük

Sonuç ne ben söyleyim:
Arama motorlarına "US SAĞLIK" yaz,ne kadar kaliteli hizmet verdiğini gösteren Mahkeme kararı ortaya çıkar.

Bizleri mağdur ettin,diğer engelli kardeşlerimizi uyarmak bizim vazifemiz.Bir başka kardeşimizi mağdur etmene,hakaretler etmene izin vermeyeceğiz.
Bundan hiç şüphen olmasın.

ayhan aktaş;

Burda ne demek istemiş arkadaş..
O firma ile ilgili benimde "Mustafa" ile anılarım var ama arkadaş zaten yeteri kadar yazmış birşeyler.. Benimki hafif kalır.. Onun için gerek duymadım yazmaya..

yüzsüzlüğün bu kadarına pes. zira benim de "us sağlıkla" tüketici mahkemesinde halen devam eden davam var. bu şahıs bırakın beni, (aynı suçlamalarda bulunarak) benim doktorumu ve durumun düzeltilmesini rica eden dekanımı bile tehdit ederek, bildiğiniz yere şikayet edin diyebilek kadar terbiyesizce davranmıştır. bunun üzerine dekanım bana yazılı olarak dönerek durumu tarafıma dilekçeme yanıt olarak bildirmiştir.

yüzsüzlüklerinin daha hangibirini anlatayım ki,
ama ülkemizde bu yüzsüzlerin bu kadar pervasız olabilmelerne sebeb, engelli tüketinin korunmasını amaçlayan ayrıca destekleyici yasaların olmayışıdır.

zira mahkemeler bizlerin maduriyetini, sıradan vatandaşın maduriyetiyle eş görerek, süreci işletiyor, hatta hüküm veriyor ve böylece bizleri daha da madur ederek, yüzsüzleri ödüllendirmiş oluyor! bu adalet mi? hayır! öyleyse kamuoyu oluşturarak, bu yönde bizlerin konumunu gözetip kollayan, ek tüketici yasası maddeleri talep edelim derim. ki daha fazla canımız yanmasın...

Biz engellerin tüketici olmaktan gelen maduriyetimiz, sağlıklı bireylerin cep telefonu-bilgisayar gibi tüketim maddelerinin ayıplı mal olmalarından kaynaklı meduriyetleriyle asla eş tutulamaz: hatta karşilaştırılamaz bile! Çünkü bu kullanmamız gereken sağlık cihazları, aynı zamanda gözümüz, kulağımız, elimiz, ayağımızdır. Dolayısıyla 'hakimlerimiz davayı' değerlendirirken, gözümüzün, kulağımızın, elimizin, ayağımızın biz engellilerden kesilip koparıldığının farkındalığına vararak yargılarını bu gerceklikle hüküm verebilmeliler:
Ki böylelikle 1. maduriyetimiz katlanarak adaletçe de büyütülmesin, hak yerini bulsun. 2. haksızlığı yapanların karşısında caydırıcı bir duruş sergilensin, adaletin yavaşlığına vs güvenerek, 'günü kurtarma vs kurgusuyla' baskalarının da canı bu kadar kolay yakılamasın.

Nasıl oluyorda, pozitif ayrımcılığın yasalaşacağı günümüzde (bu nasıl çelişkidir ki) engelimiz sürünerekte olsa mahkemelerde bırakın pozitif ayrımcılığı, eşitçe-hakça adalet dileniyor?

Evet ben de,
BEN DE BU ULUSUN, ULUSUMUN EVLADIYIM!
ve mücadelem, bu dava yargıya ulasamayan yada nasılsa bir sey çıkmaz diye adaletten hakkını almak istemekten kaçınan, engelli vatadaşlarımıza emsal olsun dileğidir. UMUDUM MÜCALE EDİN Kİ, YAPANIN YANINA KAR KALMASIN!

us sağlığa karşı ayıplı mal davamı (3 ay oldu) kazandım. kolay olmadı zira avukat tutamadığımdan 5 yıl tekerlekli sandalyemle adliyenin mimari engelleriyle ve inadına davayı uzatan sistemle savaştım.

son aşama firmayı haçze de verdim. fakat güya iflas etmişler, hükmedilen ayıplı cihazımının bedelini alamıyorum.
elbette ki savaşım devam edecek: lakin bu nasıl adalettir ki peşinde köleyiz, bu parayı alıp cihazımı baska bi firmadan alamazsam davayı kazanmanın ne anlamı var.

adaletin bu mu sevgili ülkem!

Üst Alt