Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık hiç kullanılmamış Roho minder

blueshadow

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
roho havalı mınderımı satıyorum amerıkadan halam ıkı tane gonderdı 1 tanesı nı 6 aydır kullanıyorum cok memnunum kesınlıkle bası yarasını % 80 engellıyor bıde hava basıncını ayarlarsanız cok rahat edıyorsunuz sıfır hıc kulllanılmamıs bır ane var elımde sımdıden alan arkadsıma hayırlı olsun turkıye fıyatının altında verecegım butun aksesuarları faturaları ve kullanma kılavuzları mevcuttur
0537 995 03 90
0507 829 85 82
0216 397 70 23 :D

fiyat olarak 359 usd ye verecegım bılgınıze

engelliler sıtedsındekı yastıgın aynısı dır ve bırebır orjınal usa ürünüdür kesınlıkle yanlıs anlasılmasın urun sıtedekının aynısıdır arkadaslar oradakı fıyatı 1000 tl felan olması lazım

http://alisveris.engelliler.biz/?ur...va-Dolasimli-Tekerlekli-Sandalye-Minderi.html

hatta altta sag kösede resmı var ve de lınk paylastım resımlerı orda fıyatı da orda
1300 tl benımkı hıc kullanılmadı sıfır amabalajında sıfır kutusunda 500 tl ye verecegım ıhtıyac sahıbı olanlar yaralansın dıe yoksa 700 800 tl veren arkadaslar var paraya ıhtıyacım yok saygılar numaralarım ustte

Üst Alt