Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık hiç kullanılmamış Shoprider delüx scooter

oliveoz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
fiatı:4.900tl

Araç resimdekinin aynısı fakat rengi parliament mavisi. Kırmızı dikkat çektiğinden mavi rengi tercih ettim.Kas hastası olduğum için aldım. Hiç kullanamadım. 3-4 kez binebildim çünkü binip inmek için 2 kişinin yardımına ihtiyaç duyuyorum.

te888sl.jpg

O günden beri depoda duruyor.Araç 2 Hp elektrik motoruna sahip.200 kg taşıyabilir.Bu aracı satıp uzun süre kullanabileceğim bir akülü sandalye almak istiyorum.Çok kullanışlı ve çok güzel bir araç.xl 889 delüx.Aramak isteyenler Tel-0 533 498 50 60 den ulaşabilirler.

scoter özlilklerini tam ve net olarak söylersen arkadaşım kaç yılında aldın ve nekadardır duruyo ve sürati aküler kaç amper onlarıda yazarsan sevinirim

2009 mayıs haziran aldım.Evde denedim korkup 3 ay kullanmadım ve kasım ayına kadar 3-4kez bindim.Araç 800watt ve 2hp motora sahip.Akünün oranını bilmiyorum ama orjinal.48-50km gidebiliyor.ayarlanabilir 10 kademe ile 15km sürat.4 lastik süspansiyon ve tubless özel plastikten.Geri kaçmaz ve aniduruş yapmaz.Devrilmez ve yokuşta geriye yıkılmaz.180derece dönen ve kilitlenebilen,sırtlık ayarlı,ileri-geri,yukarı-aşağı,kolçakları yukarı kalkan ortapedik koltuk.Tek elle ileri-geri sürülebilen oval,ayarlanabilir direksiyon.Anahtarsız çalışmaz.Gece için far-flasör-sinyal.Geri gidiş sesli uyarı.Klakson.Önde sepet istenirse çıkartılabilir.200kg taşıma kapasitesi ve benim denediğim 10cm kaldırımı direk çıkabiliyor.Arazide gidebilir.Golf arabası olarak kullanılabilir.Muhteşem zevkli.:)

arkadaş sonuçta araç ikinci el. bu fiyata biraz zor.fiyatını düşürde bir arkadaşım almaya niyetli.

parapleji27 seninde aynı scooterdan bir ilanın var.Hemde motorları sarım yapılmış 3500tl fiat istemişsin ve yenisi 15000 tl diye yazmışsın.Ne iş alım satım mı yapıyosun.Yada onu satıp bunu mu almak istiyosun da 2. el diyosun.Sıfır bu arkadaşım sıfır tadilat geçirmemiş!

hayır arkadaş alım satım yapmıyorum. yeni scooter 10.500 tl'ye aldım. sözde eski scooter'ımı 2000 tl'ye sattım. sonuçta istediğimiz fiyat olmuyor. sende biraz fiyatı düşürürsen satılır.

ya sabrı arkadaşım dediğin gibi olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ertuğrul kardeş ben seni anlayamadım. yazmışsın iki kişinin yardımı olmadan inip binemiyorum. bence sukutıra binip-inmek, akülü sandalyeden daha kolay olması gerek. bilek gücün fazla olmaz o zaman joystikli akülü sandalye kullanırsın. ona sözüm yok. hayırlı satışlar dilerim...

Kas hastalığı omurilik felcine benzemez.Tüm vucudu etkiler.Tepeden tırnağa kadar.En azından benimki öyle.kas gücüm 8 yaşında vücudum 43

Üst Alt