Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık ikinci el gözlük tipi işitme cihazı

jaday

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar, Almanyadan babam için getirdiğimiz gözlük tipi işitme cihazını ne yazık ki babam kullanmak istemedi, tek kulakta ani işitme kaybı olmuştu,p duyma kaybı var,diğer kulak duyduğu için istemiyor. cihazın teknik bilgilerini ve fiyatını yarın gireceğim, oldukça uygun fiyata vermeyi düşünüyoruz, orjinal sıfır alsanız fiyatı 3000 euro,elimde kalmasındansa birinin işine yarasın ben de en azından boşa gitsin istemiyorum param. İlgilenen arkadaşlar bana msj yazarsa çok memnun olurum.

3000 euroluk gözlük tipi işitme cihazı mı var ?

Markası ne ?

Yanlış bilgi vermek istemediğim için yarın teknik özellik ve markası ile ilgili bilgi vereceğimi yazmıştım ancak gözlük tipi işitme cihazları oldukça pahalı ve henüz türkiyede çok yaygın değil kullanımı ve bulmak da pek kolay değil.Eğer ilgileniyor iseniz yarın tüm bilgileri buraya ekleyeceğim.behsetmiş olduğum fiyat; Gözlük kalitesi,kişiye özel ayarlanabilirlik fonksiyonu ve son teknoloji olması yeni aldığınızda ne yazık kibu fiyatları buluyor.İyi akşamlar.

Merhaba.......gözlük tipi işitme chznın marka ve özelliklerini belirtirseniz memnun olurum,,,,,,,

2009 yılında özel olarak almanyada yaptırıldı. O yıllarda dijital gözlük tipi orjinal cihaz olmadığından brückhoff gözlüğe claro 22 dijital işitme cihazı adapte edildi. Izmirde işitme merkezinde cihazın kontrolü yapıldı, 100 tl fiyata uygun kullanıcı için tüm ayarları yapılabiliyor. Fotoğraflardan da görüleceği gibi, gözlük-cihaz, uzaktan kumanda, bilgisayar ayrlarının yapılacağı bağlantı kablosu(çok önemli bir parçadır) mevcuttur. Her iki kulakta da p işitme kayıplarında 0 uygun.ilgilenenler telefon ya da mail yoluyla ulaşabilir.

2EL GÖZLÜK TİPİ İŞİTME CİHAZI BRUCKHOFFGÖZLÜK CLARO 22 DİJİTAL - Türkiye' nin hizmet ilan sitesi sahibinden.com' da - 91282485
Bu adrese girerseniz fotoğrafları da görebilirsiniz.

Iyi akşamlar

Neden olduğunu bilmiyorum ama fotoğrafları yükleyemiyorum, daha önce de yükleyememiştim ve sahibinden.com da bir profil oluşturup onu link olarak bu sayfaya eklemiştim. şu an o link kullanımda değil. ilgilenirseniz mail adresinizi yazın oraya cihaza ait tüm fotoğrafları gönderebilirim. İzmir'de oturuyoruz, burda bir tanıdığınız var ise ona da cihazı gösterebiliriz. İzmirde cihazı işitme merkezinde kontrol ettirmiştik, çalışmasında sorun yok, eğer sizin sorununuz için uygun bir cihaz ise biz satmak isteriz. Cihaz için 1000TL istiyoruz. İyi günler.

gözlük tipi işitme cihazı

SAYIN JADAY.İlandaki işitme cihazı duruyor ve 1000 tl yazmışsınız.Nasıla alabilirim.? Ben Ankarada yaşıyorum.selamlar.

Üst Alt