Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık kia sorento 4x4 jeep

yaşar gencer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2004 yılında mevzuat uygun iken kazanılmış hak olarak 2500 cc DİZEL MOTOR kapasiteli 157 beygir gücünde h sınıfı ehliyet ve özel donanımlı araç kullanımı uygundur raporu ile aldım.
Araç SİYAH renkli ,camlar siyah filmle kaplı ,full donanımlı (otomatik vites ,8 hava yastığı ,orjinal ahşap kaplı iç donanım ,otomatik açılır sunroof ,deri koltuk ,ısıtmalı ve 3 hafızalı koltuklar ,ısıtmalı ve otomatik kapanan aynalar ,abs ,ebd ,tracing sistem ,cruise kontrol ,12 volt çıkışlı 6 adet soket ,orjinal yan basamaklar )dır.
5 yılımı doldurduğumdan normal olarak ta satılabilecek olan aracımı kazanılmış hak olarak benim gibi özürlü bir kişi kullansın istiyorum.
Doktorum ve Denizli de yaşıyorum. Aktif olarak çalışmayı bıraktığım için aracımı satmak istedim. Araç halen 42000 km olup garaj arabasıdır,sadece ön kaput boyalıdır ve halen boya korumalıdır. Kazanılmış hak olduğundan 2004 mevzuatına göre alındığından motorlu taşıt vergi bandrolu ve ayrıca başka vergi vb ödenmeyecektir.
Araç ta elden kullanıma uygun gaz ve fren donanımı montajlıdır ve gerekirse çıkarılabilir pozisyondadır.

İlgilenenler için ya 0 532 795 71 60 nolu telefona saat 09 ile 14 arasında arayabilirler veya bu siteden mesaj gönderebilirler.....

fiat olarak 50000 lira dır.

aracınızın resimlerini ve fiyatınıda eklerseniz ilgilenen arkadaşlar sizinle iletişime geçerler..

2004 yılında 1600 cc sınırı yoktu.
Bende düşünmüştüm sorento almayı ama imkan yoktu o vakit.
Sıfırı 38.600 USD Bize gelişi yaklaşık 25.000 USD idi.

Hayırlı satışlar. Zamanında çok iyi bir tercih yapmışsınız.

Üst Alt