Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Luna 3 tekerli scooter

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Satılık 3 tekerli hiç tamir görmedi ... Aküsü ölü ..

[FONT=sans-serif]3 tekerli luna [/FONT]Scooter[FONT=sans-serif] var aküsü öldü bu yüzden kullanmıyorum ....

DİLEYEN KULLANABİLİR MOTOR DA SORUN YOK TEK SORUN AKÜ ...

[/FONT]

Luna nasil aractir kac amper aku alir ve kac modeldir kac yil kullanildi fiyati nedir başkan.

neye nasıl anlamadım ben aküsünü fulleyim kullandım hiç sorun yaşamadım akü öldü yeni akü almadım kullanmak da istemiyorum bu yüzden satıyorum ..

pazarlıksız 500 TL

55 amper 12 volt ..

[FONT=sans-serif]pazarlıksız 500 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]55 amper 12 volt .

[/FONT]

Bulundugun il nere nasil alabilirim

@ENGELİ1968
daha önceki yorumlarınıza bakınca. bu aleti aynı fiyata 3 defa satmışınız.

niye iade ettilerki ?

Dogrumu ugrastirmalimi?
Ya neresi arizali söylede bilelim.bizde engelliyiz.
Atimiz saglam olmazsa ölmeyelim yollarda.

iade yok satılmadı istanbul dışından bir alıcı kesin alıyorum diye güven verdi bende satıldı diye cevap yazdım ben istanbul da yaşıyorum ve aküsü bitik tamamen satış fiyatı 500 TL motorunun da sorun yook gerçekden alıcı olan olursa görüşelim ben Scooter da uzman dilim bana hediye geldi kullandım akü bitdi bu yüzden yatıyor ben genel de tekerlekli sandalyemle gidiyorum işim olunca bu yüzden çok da işime yaramıyor 7.8 aydır soru sormak yerine ciddi alıcı google de luna nasıl bir arac sorsun soruştursun ...

Üst Alt