Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Meyra Akülü Tekerlekli Sandalye 2000tl - 1200tl

cergun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncellikle iyi günler diliyorum. Meyra akülü aracımı arkadan çekişli malumunuz (forklift örneği) olduğu üzre kullanamadım, bundan önce kullandığım araçlarım hep önden çekişli idi ve bu araçta zorluk çektim, satış amacım budur. Başlıkta iki fiyat vermemin sebebi aracı aldığım fiyata 1200tl ye satıyorum, fakat arkadaşların tavsiyesi üzerine o zaman üstüne bana 800 tl ye mal olan akü taktım, eğer arzu eder iseniz akü ile birlikte 2000tl'ye, aküsüz 1200tl'ye sahip olabilirsiniz

Aracım digital kumanda olup, herhangi bir eksiği bulunmamaktadır. Üstünde belirttiğim gibi son teknoloji çift akü (2400) bulunup, hızlı şarj özelliğine sahiptir. 60 km hıza ulaşabilmektedir.

Araç satıldı. İlginize çok çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Son düzenleme:
NAPlVCT.jpg

araç çalışır durumda, değil mi? arızası var mı?4

almak istiyorum, eğer sorunlu ise başıma dert olmasın.

Öncellikle şunu belirteyim, aracın sahibi amcam malumunuz üzre internet ile pek ilgili olmadığından dolayı bu tür durumları ben adına yürütüyorum. Aracın hiç bir problemi yok, belirttiğim gibi satmasının sebebi arka tekerlekten kumandalı olması, her daim ön tekerlek kumandalı araç kullandığı için bu aracı kullanamadı yoksa araç ile ilgili hiç bir sıkıntı yok. Arzu ederseniz, verdiğim telefon numarasından kendisi ile de iletişime geçebilir yada buradan ben gerekli bilgileri verebilirim. Başınıza dert olması gibi bir durumu bırakın, size herhangi bir ekstrası bile olmayacaktır

Satıldı. İlginize çok çok teşekkür ediyorum

aracın ayak basamağı dahil en uçtaan arka teker bitimine kadar uzunluğu nedir?(evde asansöre sığması gerek)
birde fotoğraftüa kumanda paneli solda gözüküyor,sağ kola alınabiliyormu?

Üst Alt