Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Meyra marka Genius model orjinal akülü sandalye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

centeli

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Satılık Meyra marka Genius model orjinal akülü sandalye.
Sadece 80 km kullanılmıştır. Sıfır ayarındadır ve Meyra'nın en üst düzey araçlarından biridir
3000 TL fiyatla satıyorum.
bu fiyata bu arac bedava kesinlikle kacırmayın derim. araçta toz bile bulamazsınız. yıpranma falan yok. sıfır gibi coook temiz
sıfır fiyatı su anda 14 000 euro

Ürün Adı : Meyra genius

• Hız: 6.5 Km/h
  • Hız Kademesi: 5
  • Orijinal ALMAN malı
  • 150 Kg. Taşıma kapasitesi
  • 60 derecelik açılardaki rampalara desteksiz çıkabilme özellikli
  • Otomatik geri kaçma ve ileri kaçma önleyici sistem
  • Kayma ve devrilme önleyici sistem
  • Dijital isteğe göre sağ ve sol tarafa takılabilen joystick kumanda
  • Ön tekerlekler sabit Arka tekerlekler 180 derece açı ile hareket eder.
  • Mükemmel manevra kabiliyeti
  • Çift amortisör sistemli.Kötü yollarda bile araç kullanıcısı rahatsız olmaz.AYRICA HAVALI BASINC UYGULAYIP HAVALI AMORTİSÖRSİSEMİDE VAR
  • Tam dolu şarj ile 45 Km kullanım imkanı
  • Işıklı hız göstergesi
  • Işıklı şarj göstergesi
  • İleri vites, Park ve Geri vites
  • 4 Köşede sinyal lamba ve projektörler
  • Ön far ve arka park lambaları
  • Korna
  • El freni
  • Emniyet Kemeri
  • Arka Bagaj
  • İttirme ve çekme Kolu (Yardımcı Kişi için)
  • Yüksekliği ayarlanabilir ayaklık
  • Yedek Sigorta
  • Ürüne Aküler dahildir. (İsteğe bağlı yüksek amperli akülerle
  • değiştirilebilir)
  • Üründe iki adet akü bulunur
  • Orijinal Şarj cihazı ve kontak anahtarı
big_14444887_30183_vlso902.jpg

big_14444887_30183_zijr599.jpg

big_14444887_30183_kv70936.jpg

Ben medikal firmayım bi arkadaşımız yurt dısından getirdi fakat kullanamadı ona daha kucuk bi akülü arac verdik bunu satıyoruz
aracın temizliği ve sağlamlığı konusunda garanti verebilirim kesinlikle süper bi arac

Araç ne kadar süre kullanılmış,yani akülerin ömrü ne durumda,aküleri hakkında da bilgilendirir misiniz,ölçülerini de yazabilir misiniz,asansöre sığabilir mi acaba?

evin icinde bunu kullanmak mumkun degil gibi evde manuel sandalye disarida
bu bence asansore girer bu duz girer duz cikar :) donusu olmaz gibi...

arac sahane tertemiz resimlerde oyle gorunuyor gormek lazim ipek alici gibi
duruyor hadi hayirlisi :))

Azami hızı 6,5 km çok düşük değilmi?Hızı artırılabilirmi?

ben bu arabaya peşin iki tl veriyom...çok ihtiyacım var yıllardır dışarı cıkamıyom ne olur yardımcı olun da anlasalım..tel...05455094910

hız 6.5 gösterio ama önemli değil.. bildiğim kadarı ile meyra her türlü araç çok süper... ben meyra optimus araştırması yapıom, 6000$ dan bahsediliyor sıfırına... şu linkte bir tane var MEYRA OPTİMUS 2 AKÜLÜ SANDALYE #12992647 - Sahibinden.com .... 2. el henüz bulamadım.... bu genius da fena görünmüo markaya anladığım kadarıyla güven sonsuz... 3000 e de fena gözükmüo fiyatı normal..... para olsa kaçırmazdım... ama yok :(

Can teli kardeş sana nasıl ulasacagız rıca etsem tel...veya msn versen veya beni bu nodan ara 05455094910

arkadaşlar kusura bakmayın gec yazımdan dolayı
cep telefonum 0532 334 07 35
arac cok temiz kesinlikle cizik bile yok 82 km kullanılmıs 96 model aküleri yeni takıldı 72 amper sulu akü mutlu marka ( 12 v 72 ah 570 a ) bu akülü araba kaçmaz diyorum arkadaşlar fiyat son ve pazarlıksız

İPEKEZGİ;
asansöre sıgar ama o 2 kişilik küçük asansörlere sıgmaz ayaklar elektrik kontrollü ileri geri ayarlanıyor cok guzel bir arac

alperencsm;
olsun para her sey değil dostum sen merak etme bi gun olur anlamazsın bile nasıl oldugunu bizde parayı matbaada basmıyoruz veren allah o isterse verir ALLAH sana gönlüne göre bi arac versin :)

ERZINCANLI;
sevgili kardeşim bu arac 3000 tl ye bedeva emin olabilirsin aracta toz yok diyorum su anda deveri 14 000 euro civarı tabi sıfırı

bilgi

sayın arkadaşım ben bu arabayı bu siteye uye olmadan sahibinden comda gordum cokda begendim bana yakın olduhundan almaya diyetlendim birazda araştırdım arabanın ustsnde bazı oynamalar vargaliba normalde bu arabaların hızı 12km burda 6,5 demişiniz cok düşük ben hem konuşma hemde duyma özürlüyum ondan tlf edemiyorum benibirazdaha burda yazılanların dışında birazsaha bilgi verirsen seni bir akrabamla gorüşturüp bu arabayı almaya cok niyetliyim kismetse:)

arac 12 km değil 6.5 km hız yapıyor her hangi bir oynama söz konusu değil arac tamamen fabrika cıkıslı orjinal hali sadece aküler yeni değişti oda modelden dolayı yatmıs akü kulanılmamış aracı kime istersen gosterebilirsin sahibinden .comdaki zaten benim ilanım ordada burda yazılanlardan farklı bir sey yazmıyor selamlar

arkadaşlar bakın bu aracın turssu cıkmıs hali yurt dısında 2 el satıs fiyatı 4500 euro işte ilan
A Vendre Voiturette électrique de marque Meyra Genius Santé Quaregnon

aracın almanca kitapcık adresi
http://www.meyra.de/meyraweb/mk_down/BA_1522_ger(205556700)a.pdf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt