Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Nokia 603 cep telefonu 2 aylık kvk garantisiyle

sergete

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
mayıs ayında babam için aldığım cep telefonunu kullanamadığından dolayı satıyorum cep telefonu kutusu faturası garanti belgesi şarj aleti usb kablosu kulaklığı kullanma kitapçığı kvk jelatinine kadar hepsi mevcuttur ek olarak telefon hiç kullanılmadı desek daha doğru olur dokunmatik modeli kullanamadığından babam istemedi fırsat bulupta ilan verme imkanım olmadı detaylar için mesaj gönderebilirsiniz ürün kvk garantisinde olup 22 ay garantisi devam etmektedir

FİYAT 350 TL

renk beyazdır bilginize

adresı sasırdın galıba sahıbınden com da satabılırsın dostum burada engellı arac gereclerı tavsıye edılır.

şaşırmadım bu telefon sonuçta herkesin ihtiyacı olan bir cihaz bende biliyorum buranın ne olduğunu ihtiyacı olan bir kardeşime faydam olur diye düşündüm ayrıca ev bile satan var acaba onlarıda eleştirdinmi merak ediyorum

sergete;

Resimlerini atabilirseniz bir şekilde daha da güzel olacaktır almayı düşünenler için ...

Hayırlı satışlar bu arada ..

ihtiyacı olan arkadaşlar özelden de mesaj gönderebilirler

teşekkür ederim foruma resim nasıl yükleniyor bilgim yok yardımcı olursanız yükleyebilirim

fiyatı 300 tl olarak değiştirilmiştir ilgilenenlere duyurulur

ilan günceldir arkadaşlar

kardeşime faydam olsun derken sanki bedava veriyormuş gibi de bi izlenimde yapıyorsun. alan parası alıyor sen nasıl alıyosan..

almayacaklar olumsuz yorum yapıpda arkadaşın moralini bozmayın.güzel davranış değil yaptığınız...............

sıfırı 500-550 tl civarı
sonucta 2-3 aylık telefon kullanılmadı bile fayda derken arada 200-250 tl fazla ödemekten bahsedilmiştir senin paran bol olabilir sen verebilirsin 250 tl fazladan
labrodor arkadaş sağol moralim bozulmaz alınmam her eleştiriye acık birisiyimdir
kaderimsee çekerim farklı yaklaşmış parası varsa 500 tl cihaza 750 tl versinde alsın o zaman 250 tl gibi bir rakam herhalde onun için para değil

Üst Alt