Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Opel Corsa 1.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Memet Çakar

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]Marka:[/FONT][FONT=Verdana] Opel
Model: Corsa 1.2 [/FONT]
[FONT=Arial]Tiptronik vites[/FONT][FONT=Verdana]
Üretim yılı: 2005
Araç fotoğrafı:
Kasa Tipi: Hathcback 5 kapı
Renk: Gümüş gri
Hasar Durumu: Arka tampon boyalı
Silindir Hacmi: 1229 cm3
Motor Gücü: 80 BG
Yakıt: Benzin
Vites: Otomatik
Aracın Km'si: 63000
Donanım bilgileri: ESP,Sürücü hava yastığı,Yolcu hava yastığı,Elektrikli camlar,Klima,Radyo kasetçalar,Hidrolik,Sis farı
Diğer bilgiler: [/FONT]
[FONT=Verdana]Çelik Jant taktırdım .Arka Camlar Flimli. Peryodik Bakımı Yeni Yapılmış.Sadece Engelliye Satılabilir.Kendim de Kasım 2007 de bir engelliden aldım.Engelliden engelliye 5 yıl dolmadan ÖTV’siz satılabilir.Sol ayak tertibatı [/FONT]
[FONT=Verdana]ve el tertibatı mevcuttur.1.2 motor olduğundan benzini tasarrufludur.[/FONT][FONT=Verdana]

İlgili Kişi: Memet Çakar
Fiyat: 16.000 tl.(pazarlık payı var)
Telefon: 532 781 38 86[/FONT]

[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Bakmak isteyenler için http://www.araba.com/1735885.html [/FONT]

aracda abs varmı ve bu fıyat baya yuksek son ne olur

sımdı baktım da 0 km si 19.000 ytl baya yuksek vermısın

Opel sitesinden alınmış fiyat aşağıdaki gibidir.
Yeni Corsa 5 KapıModelMotorTipKampanyalı Anahtar Teslim (TL)Yeni Corsa 5 Kapı1.2i TwinportEssentia26551

Siz ÖTV 'siz 0 km fiyatına 1900 tl diyorsunuz acaba?

Burası özgür bir platform forumda pazarlık payı olduğunu söyledik.sizde fiyat yönünde değerlendirme yapabilirsiniz Araba gerçekten çok temiz.Çelik jant ve lastikler, ayrıca el tertibatı(ayrıca mevcut) ve sol ayak tertibatı da hazır.almayı düşünüyorsanız fıyatta indirim yapa bilirim.

Fiyat Biraz Uçuk :)
Almanyada Yeni kasa alırım :)

selam mehmet bey pazarlık payı dediğin ne kadar dır ne kadar düşe bilirsin son ne olur

Baskha demişti '' Fiyat Biraz Uçuk :),Almanyada Yeni kasa alırım :) ''.Denemeden sürmeden, ne olduğunu bilmeden 16000 tl verirsen sen de uçmuşsun be baskha:) .En azından benim arabayı Anadolu usülü elleyerek alacan:).Pazarlık dediğin işte o zaman başlar

''Arkadaşlar kargaya yavrusu şahin gibi görünür'' ben de aracımı çok sevdiğimden olsam gerek ve piyasadan da haberim olmadığından dolayı ve sizden gelen görüşler neticesinde fiyatı biraz yüksek tutmuşum.Aslında araç ihtiyaçtan acil satılıktır.Bir ev bulduk hayırlısıyla bu ev için biraz nakte ihtiyacım var. Aracımın son fiyatı 13.250 tl .
İlgilenlerin son kez dikkatine.Sevgi va saygılarımla...

Mehmet bey bende tam böle bir araba almak istiyorum. Fakat parası biraz fazla geldi. Ücret konusunda uygunluk sağlarsanız grşmek isterim. Aracınız gayet güzel ve hoşuma gitti. Yanlız yarısını peşin verebilirim. Geri kalanını senet yapma şansınız olursa memnun olurum. Cevabınızı bekliyorum...

Senem Hanım ilginiz için teşekkürler. Maalesef arabayı yukardaki en son fiyat olan 13.250 tl sattım.Umarım isteğinize,ihtiyacınıza uygun bir bir araç bulursunuz.
Sitedeki arkadaşlara ilgilieri için çok teşekür ederim.

Senem Hanım ilginiz için teşekkürler. Maalesef arabayı yukardaki en son fiyat olan 13.250 tl sattım.Umarım isteğinize,ihtiyacınıza uygun bir bir araç bulursunuz.
Sitedeki arkadaşlara ilgilieri için çok teşekür ederim.

İyi gözünüz aydın aracınız satılmış. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt