Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Opel Insignia Sporte 2010 engelli aracı..

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Opel ınsgnıa sporte model 2010 model
1600 motor
180 beygir
40000 km
arabada tüp var işlenmemiş
renk siyah
navigasyon
arbada herhangi bir geğişme yok herşey orijinal
araba neden sattıyor arkadaşım iflas etti
fiyatı 48.000 tl pazarlıık var .
2010 da 70000 tl aldı ruhsatta engelli yazılıyor
tlf:05425220159

özürlüden özürlüye satılması lazım ama arkadaşınız % kaç özürlüydü %90 üstümü altımı her özürlü alamaz arabanın resimleri varmı hangi şehirdesiniz??yurt dışındanmı geldi yurt içinden sıfırmı aldınız

%90 özürlü istanbuldan aldı balıkesirdeyim edremit ilçesinde oturuyorum arkadaşıma yardım ediyorum.arkadaşım iflas etti o yuzden.

lpg nin markası prıns enjeksiyonlu son model...araba acil satılık para lazım.....

yanlış anlaşılmasın ama hakikaten 70.000 tlye araç alabilen engelliler var mı bu ülkede. varsa ne mutlu bize demekki refah seviyemiz gerçekten üst seviyelerde. hayırlı satışlar

kardes acil para lazimsa internete versenize orda hemen satarsinis ,burda cogu özürlü vatandaslarimiz ikinci el sahin yada dogani bile alamiyor ,normal malünen yada 3aylik maaas alanlar ,
burda o paraya zor satarsin yada hic stamasin,verin internete bir haftada gider ,cünkü baya bir uygun fiyata veriyor ,70 almis 1sene önce 40 ka veriyor ,30 bin var arada,baya bir para ,
internete araba sitesinde garanti satarsinis

resimleri göndericem 40.000tl 12 ay taksit olur

resimleri nasıl gönderecem bilen varmı?ben ekleyemedim

kardeş 12 ay taksitle vereceğine az daha fiyatı düşür. peşin alan arkadaşlar olabilir. özelden telefonunu yaz ben seni arayım..

fehmi33;

evet arkadaşım sana katılıyorum hem acil diyorsun hemde 12 ay taksit diyorsun bu işde bir ali cengiz oyunu var lf dürüst olun şuan 2011 alsan daha iyi kredi bile kullandırıyor

almaya niyetli olan arkadaşlar şunu bilsin bu araçta tüp takılı ise araç garanti kapsamından çıkmış demektir.yani en ufak arızada bir dünya masraf yapacaksınız anlamına geliyor.ayrıca ötv indirimli alınmış bir aracın fiyatını 70.000 tl söylemek dürüstçe değil.lütfen fiyat konusunda dürüst olun.ali cengiz oyunu yapmaya gerek yok...

ötvli araç 70.000 tl dedim ötvsiz araç 50000 tl aldı arkadaş istersen numara veriyim konuş.05428291972 arayabilirsin teş.

70.000 tl arabanın ÖTV dahil fiyatı be kimi kandırıyonuz.

Garantisi de yokmuş 10 bin vereyim.

şurada kader birliği yapmış insanlarız iyi niyetleri bile bile suistimal etmeye kalkanların ALLAH belalarını versin

Üst Alt