Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Opel Tigra 1.6 16v

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lovest42

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
arkadaslar aracımı satıyorum
ben 3 ay once engellı oldum, aracım normal plakalıdır. asagıdakı lınkte gorebılırsınız. fıyatı 11.000 tl ama fıyatta pazarlık payı var. engellı aracı olan arkadaslarla takas edebılırız
tel: 05544467663
l-o-v-e-s-t@hotmail.com

13725158_1796305_znme604.jpg

Konya / Karatay / Mevlana
İlan Tarihi: 22 Nisan 2009
Marka: Opel
Seri: TigraModel1.6 16V
Yıl: 1996
Km: 150000
Renk: Mavi
Motor Hacmi: 1601 - 1800 cm3
Motor Gücü: 326 - 350 arası
Yakıt Tipi: Benzinli
Vites: Manuel AktarmaÖnden Çekiş
Kasa Tipi: Coupe (2 kapı)
Türü: Satılık
Durumu: İkinci El
Garanti Kapsamında: Hayır
Takaslı: Evet
Plaka / Uyruk: Türk Plakalı
Kimden: Sahibinden
Detaylı bilgi: sahibinden.com

13725158_1796305_0xet724.jpg

keske otm vites olsaydıda kullansaydın, tek kapı transfer için buyuk avantaj + sandalyeyi kendin içeri alabilmen için

lovest kardeşim öncelikle geçmiş olsun allah sabırlar versin... bende yeniyim engelliler aleminde....

araban çok güzel temiz görünüyor.... ama burdaki arkadaşlar engelli aracı ve otomatik tercih ediyor.... ben aracına talibim ama sen opel vectra parası istiyorsun o yüzden yanaşmadım..... diğer bi kaç başlık altında takas tavsiyesiinde bulunmussun izliyorum yazılarını.... fiyat yüjksek bence......iyi ve hayırlı satışlar.....

kardes makul bı ındırım daha yaparım takas secenegıde mevcut konyadan arsaylada takas ederım arabaylada işte bu ister alırsın ister almazsın

lovest kardeşim inşallah alıcısını bulur aracın çok temiz duruyor... ben konyada ikamet etmiyorum ki arsam olsun... ama inşallah çıkar nasibi..
bende şu anda bi honda civic buldum allah kısmet ederse almayı düşünüyorum hemen...

bence sen aracını satma ona manuel vitesli araçlar içinde tertibatlar var onlardan taktır... sorunsuz kullanırsın ... allah yar ve yardımcın olsun iyi forumlar...

bende öyle dusundum ama ben paraplejiyim ıkı ayagımda yok otomatık vıtes lazım ıllakı degılse boyle cok zor olurmus kullanmak

arkadaslar aracımın fıyatını ındırdım 10.000 ytl yaptım duyurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt