Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Opel Vectra Caravan!

Konular
65
Reaksiyonlar
17
merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum ve yurt dışından getireli 5 sene olan aracımı sıfır ve daha küçük araç alacağım için satma kararı aldım ..

5u63.jpg

rzg9.jpg

m7zx.jpg

qggf.jpg

4v06.jpg

fu8p.jpg

qggf.jpg

x2sh.jpg

1ke4.jpg

aracımın özellikleri:

opel vectra b caravan 1998 model .. füme siyah renklidir ..248.000 km dedir motoru yapıldıktan sonra 35,000 km yol gitmiştir ..

sunroof
klima
sony marka cd çalar aracın orjinal teybinide vericem yanında ..
alaşımlı jantlar + 4 adet jant ile birlikte kış lastiği
fabrika çıkışlı ve ruhsata işli çeki demiri
4 hava yastığı
ayarlanabilir direksyon simidi

aracımı 2 yıl önce endiksyon bobini yüzünden motoruna 3500 tl harcayarak rektefete soktum şu an saat gibidir ve 8000 km de bir bakımlarına nizami şekilde götürmüşümdür ..

klima çalışırken motor performansı çok etkilenmiyor oldukça rahat kullanımı var yakıt konusunda hiç hesap yapmadım ama 3 hafta önce denizliden lüleburgaza gittim ve bir buçuk gaz deposu ile ulaştım yaklaşık 850 km yolu 130 tl ile gittim denizlide beni tanıyanlar bilir aracımın en ufak sesi çıktığında serviste bulurum kendimi dosta gelecek baş ağrıtmayacak nizami olarak bakimları yapıldığında üzmeyecek bi araçtır fotoğraflarını akşam çekip atacağım ..

istediğim rakam ise 15,500 tl dir alana şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim ..

ilgilenen arkadaşlar için telefonum : 0546 502 82 98 ümit tosun .

sağ çamurluk un uc kısmında 1 mt lik tahta direğe sürtmeden dolayı lokal boya vardır birde tamponda 60 km hızla giderken önüme köpek çıkması ve çapma sonucu sol sisfarının tampon kısmında çatlak vardır benim için sıkıntısı olmadığı için müdahalede bulunmadım hiç .

sitedeki bi çok kişi ile chat sayfası sayesinde tanışmışlığım arkadaşlığım vardır bu nedenle diyebilirim ki aracım gerçekten arkadaşa ve dosta verilecek bi araçtır ..

ilan günceldir aracım satılıktır sıfır araç alıcam .. kimometresi 275.000 dedir

valla araç alacağım eksiğimi tamamlamak için 14,000 e ihtiyacım var o nedenle 14,000 tl ye bırakabilirim ..

Üst Alt