Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık orginal mercedes 200E

appuk

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Fotoğrafı Büyüt (Mega Foto)
Videosunu İzle
Vasıta / Otomobil / Mercedes - Benz / 200 / 200 E Mercedes - Benz 200 200 E 1991 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk Sahibinden Mercedes - Benz 200 Mercedes - Benz 200 1991 Mercedes - Benz 200 Beyaz Mercedes - Benz 200 Manuel Mercedes - Benz 200 E Ikinci el Mercedes - Benz 200
1/8 Fotoğraf
29.500 TLKredi Teklifleri
Ankara / Yenimahalle / Çamlıca Mah.
İlan No 198535405
İlan Tarihi 27 Ocak 2015
Marka Mercedes - Benz
Seri 200
Model 200 E
Yıl 1991
Yakıt Benzin & LPG
Vites Manuel
Km 275.000
Renk Beyaz
Kasa Tipi Sedan
Motor Hacmi 1801 - 2000 cm3
Motor Gücü 101 - 125 HP
Çekiş Arkadan İtiş
Garanti Evet
Plaka / Uyruk Türkiye (TR) Plakalı
Kimden Sahibinden
Takas Evet
Durumu İkinci el
ARACIM 1991 MODEL 200 E DİR
ABS
KLİMA
SUNROF
ELEKTRKLİ KAFALIK
OTM ANTEN
LPG VAR
MUAYENE VAR (TEK SEFERDE GEÇMİŞTİR HAFİF KUSUR DAHİ YOK)
91 YILINDAN BERİ İLK SAHİBİ TARAFINDAN ÖZENLE BİNİLMİŞ BİR ARAÇTIR
KAZA DARBE DEĞİŞEN YOK
MICHELIN DÖRT ADET SIFIR LASTİK
AYRICA KIŞLIK LASTİKLERİ MEVCUT
İÇİ DIŞİ FABRİKADAN ÇIKTIĞI GİBİ TERTEMİZDİR
TAKAS OLABİLİR SADECE AYNI DEĞERDE ORJİNAL DEĞİŞENSİZ KAZASIZ 4*4 ARAZİ ARAÇLARIYLA
DÖRT ADET KIŞLIK LASTİĞİ YANINDA VERİLECEK

sahibinde 1991 model e200 fiyatlarına bi göz gezdirin

evt aylardır geziyorum fiyatlar 33 binden başlıyor arabam orjinaldir sahibinde kayıtlı bakabilirsiniz hiç boyası kazası yok tur 2 el sahibiyim birinci el sahibi almanyada arabamda ordan gelmedir ve çok fazla temizdir tşk ederim

ya dun ınternetten araba bakyodum sahıbındenden honda cıvıc 1.6 lpg benzın eco 2014 10.bınde model arabayı adam 65 bıne koymus oraya bu neden bu kadar fazla pahalı dedım kendı kendıme kendı sıtesınden baktım 67 bın tl anahtar satıs fıyatı vardı bunun otv falan dusersek 45 42 bıne kadar geelır dıye hesapladım bu adamlar nıye bu kadar bırbırını kazıklama pesınde anlamadım

birbirini kazıklama peşinde değil inanın piyasa çok pahalı bu pazar oto pazarına gitdim kendi arabamın aynısı fakat çiziği kazası renk km si berbat adam 27 bin ne o arabayı satdı .

appuk77;

birbirini kazıklamakdan başka bırşey degıl h sınıfı ehlıyetım olsa honda cıvıc 1.6 lpg benzın eco 2015 modelını 40 bın tl gıbı bı fıyata alıyorum kalmıstı adam 2014 modelını 65 bıne satıyo kazık degılde bu ne pekı

Devletin engelli vatandaşına tanıdığı imtiyaz diyebilirmiyiz

emreylç :) benimde yok h sınıfı ayrıca ben her yıl emniyete 200 tl lik monoküler raporu götürmek zorundayım havadan para mecburi soygun diyebiliriz ve hiç bir şekilde hakkımız olanı alamadık yani ben kendi adıma söylüyorum ism_77 kesinlikle sizede katılıyorum

Arabayı alacak arkadaşta zaten piyasayı biliyordur. O kadar para verecekse gerekli araştırmayı da yapmalıdır. Aynı model ve markada araçların aynı fiyat olma zorunluluğu da yok tabiki. Aynı sitedeki evlerin aynı fiyatta olmadıkları gibi. Serbest piyasada sen aracını neden bu fiyata satıyorsun deme hakkımızın olduğunu düşünmüyorum.Şimdi yeni moda plakasının kısaltması belli partileri çağrıştırıyor diye adam Doğan L ye 70,000 yazıyor. Neden yazdın diyen varmı.Bakıp geçiyoruz işte.

91 model 200 E manuel vites saydiklarinizin hepsi var buraya yyazdiginiz olmayanida ben yaptirip vericem sattigin fiyatinda 5000 tl altina.

o paraya ne sıfır arabalar var neden 25 yaşındaki arabaya verelim o kadar para anlamıyorum ki neden böyle yüksek fiyat çeker bu engelliler

exelans benim aracım engelli aracı değil ayrıca mercedes piyasası müşteriside çok farklı dır ben bu arabamı satsam gene mercedes alırım üst modeli şuan fiyatı 38 bin 1993 yılının hemde evt 0 arabaya verirsiniz bi kazadada pelt olur hurdaya atın gitsin yeterlimidir cvp tşk

91 model araba, ver hurdacıya, buralarda uğraşma bence..

Üst Alt