Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Oticon Chili Sp9 2 adet işitme cihazı. Garantisi devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet Yusuf

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
[SIZE=4]CİHAZLAR SATILMIŞTIR[/SIZE]

2 adet mevcut. Cihazlar 10 aylik. Garantisi devam ediyor 2 yil. Oglumuz Koklear implant ameliyati olacak. Isitme rahatsizligi genetik oldugu için cok az kullandi.

Oticon Chili İşitme Cihazları

Güç, her zaman!
Oticon Chili orta seviyeden ileri ve çok ileri seviyeye kadar işitme kayıplı insanların özel ve farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek küçük ve çok güçlü bir işitme cihazıdır. 13 numara pil kabinli kulak arkası modelleri hızlı kontrol ve görsel ses ikazları sunar.

RISE 2 platformu ile güçlendirilen, Chili birey için çok gerekli olan konuşma dinamiklerini muhafaza etmek için Speech Guard sinyal işlemcisini kullanır. Chili aynı zamanda TV, sabit ve mobil telefon kullanımı için ikinci nesil ConnecLine serisi kullanımı ile birlikte FM/DAI ve T-coil bağlantısına da olanak verir.

Anlamanın gücü
Speech Guard konuşmaya öncelik verir ve konuşmacıyı seçmede, takip etmede ve dinlemede harcanan çabayı en aza indirmeyi amaçlar. Sinyal sürekliliğini sağlarken konuşma dinamiklerini muhafaza eder ve konuşmacıya odaklanmaya yardımcı olmak için değişen ses seviyelerini sabit tutmaya çalışır. Uzamsal Gürültü Yönetimi gürültülü çevrelerde dinlemeyi kolaylaştırır.

Chili aktif Uzamsal Gürültü Yönetiminden kullanıcının hangi durumlarda faydalanılabilineceğini belirlemek için dinleme çevresini binaural olarak analiz eder. Bir tarafta baskın bir gürültü olduğunda, dinleme güçlüğünü azaltmak için sinyalin net olarak alındığı kulak otomatik olarak öncelikli olarak tanımlanır.

Doğal Etkileşim
ConnectLine bileşenleri ile Oticon Chili daha fazla işitsel etkileşimi daha az stres ile elde etmeye olanak sağlar. ConnectLine TV, sabit ve mobil telefon gibi modern eğlence ve iletişim aletlerine kablosuz ulaşımı mümkün kılar.

Connect[+] ek olarak Power Bass ve Music Widening müzik dinleme deneyimini zenginleştirir.

Özellikler

Speech Guard
Uzamsal Gürültü Yönetimi
Binaural Dinamik Feedback Iptali 2 (DFC2)
Binaural Islem
Binaural Senkronizasyon
Binaural Dokunmatik Düğme Koordinasyonu
Kendi Sesim
Multi Bant Adaptif Direksiyonalite
OtoTelefon Programı
Sessiz konumlu Analog ses kontrolü
Sessiz konumlu program düğmesi
Hafıza (veri kaydı)
Streamer & ConnectLine seçeneği
Power Bass
Music Widening
DAI ve FM seçeneği
Telecoil Uygulama
DSEsp, DSL v5.0a m[i/o], NAL RP ve NAL-NL1 rasyonelleri
Overall loudness trimmeri

Iletisim : 05074434921

Ahmet yusuf abi bana arkadaslar sonic markayi cok metederek aldirdilar parami ona verdim ve hic menmun kalmadim cihazi geride almadilar. Fatura kesildi sgk ye gonderildi diye. Suanda bi rezil olmadigim kaldi kerkes bana gülüyor duymuyo diye yenisinide alamiyorum abi cihazınız duruyorsa ben almak istiyorum gercekten cok ihtiyacim var fiyatini uygun birsey derseniz 1 adet almak istiyorum

Ihtiyaci olan var ise, Garantisi devam ediyor ve 1 adet mevcut. 2018 Kasim ayi son ay Garantisi.

1100 lira. 2 adet mevcut idi. 2sini bir satmak nasip olmadi. Diğer teki kaldi. Kasım ayı 2018 Garantisi bitiyor. Ancak cihaz kullanim suresi değerlendirildiğinde sıfır sayılır. Oglumuz 6 aylık iken almıştık. En fazla 6 ay kadar kullandik, bu sure de de duzenli takamadik. Duymadigindan olsa gerek surekli cikariyordu, istemiyordu, hacettepe den sendrom teşhisi konulmasi ile Cihazla da duymadigi tespit edildi. Cok sukur su an implant ile duyuyor.

Burdan Fiyat sordugunuz için eklemek istiyorum, su an dahi Oticon bayisinde n bu Cihaz icin Fiyat istediginizde 4000 vb. Fiyat istiyorlar, ben biraz daha uygun aldim 've bu yuzden uygun vermek istiyorum.

Slm ahmet bey fiyat nedir %75 kayıp için uygunmudur

Aleykum selam , @akrep&26, fiyati 1000 lira . Yukaridaki yorumlardan da anlasilacagi gibi, sifir a yakin bit cihaz 've %75 uygundur, cihaz orta 've ileri derece işitme kaybi icin, ikili çift almıştık, teki satildi, 1 tanesi mevcut , uygun bulursaniz hemen gonderebilirim

evet alıcam 500 +500 tl 2 taksit yaparmısın anlaşirsak nasıl gonderıcen pekı kutusunda nelerı var

dexter epeycedir alacağım diyorsun, istersen bir aydaha bekleyelim taksit değilde peşin vermiş olursun, kutusu yok , kutusunu ilk cihazı alan aileye gönderdim, su an tek cihaz var cihaz muhafaza kutusu var, garanti belgesi ve faturası var, kasım ayına kadar devam ediyor garantisi, ama garanti lik bir durumu yok, zaten cok az kullanıldı,

telefonla göreşebilir miyiz bir kaç sorum olacak müsaitseniz? 0533 731 07 25

cihaz duruyorsa talibim telinize sms yolladım.

Alicilara Hayirli olsun ins. Cok gecmis olsun, Konu islevini görmüştür, cihazlar satilmistir. Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt