Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık otto bock motus tekerlekli sandalye. Ürün sıfırdır!

LAYNO

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
Pazarlık muhakkak vardır Ali abicim teklifleri değerlendircem 44 cm bu üründe sıfırdır abi o konuda bir endişeniz olmasın...

Harun bey, aldığınız fiyat başka forum konusunda belli, ama bu ilandaki fiyat onunda çok üzerinde ve medikalcinin pazarlıksız taksitli fiyatı ile aynı.. siz satacağınız fiyatı yazarsanız hem sizin için hemde ilgilenen arkadaşlar için daha iyi olur diye düşünüyorum..

Arkadaşlar ben aldığım sıralarda aracımın satış fiyatı medakalcilerde 4750 civarındaydı. Fakat şuan aracın sıfır fiyatının düşmüş olduğunu gördüm!!! O sebepten ötürü fiyatı değiştiriyorum. 2750 yeni fiyatım... Ayrıca özellikle dikkat çekmek istiyorum araç ikinci el gözüyle değerlendirmeyin gerçekten sıfırdır araç...

Sırt Yüksekliği..30 cm den 50 cm ayarlanabilir!
arkadaşlar gerçekten çok rahat bir sandalye her yeri ayarlanıyor oturma genişliğinden,tekerlek yüksekliğine kadar opsyonel çamurluklardan, tutacaklara kadar her yerin ayarı var...

Üst Alt